Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Körének: Köszönjük a meghívást, de előbb kerüljön sor a lakossági fórumra, ahol az érintettekkel és szüleikkel szembesülnek, aztán ha kérdés lesz sok más mellett élni fogunk a személyes megjelenés erejével!

2018. március 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Testgyakorlók Köre!

Tisztelt elnök Úr!

Tisztelt Ügyvezető Úr!

 

A Buckai Szövetség Egyesület első körben köszönetét fejezi ki azért, hogy meghívtak bennünket a 3,5 milliárd forintból határidőre még félig sem elkészült stadion, valamint a hajdani önmagára még nyomokban sem emlékeztető csapat állapotának elmagyarázására, ahol nincs felnőtt csapat, széthullott számtalan utánpótlás csapat és megszűnt hírek szerint a női szakosztály is! Köszönjük, hogy ennek rendben létét, valamint egy egykor NBIII-as, majd NBII-es bajnok csapat szétesését megpróbálják megértetni, miután mi ezt képtelenek vagyunk elfogadni és hihetetlennek is tartjuk!

 

Mi úgy tudjuk azonban, hogy testületi kezdeményezésre sor fog kerülni egy lakossági fórumra, ahol az érintettek és szüleik is elmondhatják, hogy mit éltek és hogyan éltek meg! Mit láttak a csapatból az elmúlt két évben és feltehetik kérdéseiket! Mi úgy gondoljuk, hogy nézzük meg ezt a fórumot és szembesüljenek Önök az emberekkel!

 

Továbbá szembesüljenek azokkal, akik megálmodták ezt a csapatot valaha és akik naggyá is tették! Lássuk azt, hogy hogyan is érintik Önöket ezen emberek megjelenése és hogyan érintik kérdéseik is! Hogyan érinti az Önöket, hogy a csapat sosem volt nagyobb bajban és sosem volt ilyen mélyen! S nem utolsó sorban nézzük meg, hogy mit felelnek arra a kérdésre, hogy mi történt és miért így lett! Miért veszítették el a hitelüket, hiszen Önök mondták, hogy senki sem segít Önöknek és az emberek ellenségesek és miért állunk úgy, hogy úgy tűnik sikerült saját magukat túlvállalni, persze ha jóhiszeműek vagyunk!...

 

Majd ha ezután lesz kérdésünk, akkor invitálásukat megköszönve azzal élni is fogunk, s megnézünk más, törvényes lehetőségeket is!


Szigetszentmiklós, 2018. Március 2

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2013712462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása