Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nyílt levél Dr. Vántsa Botond képviselőhöz, alpolgármesterhez, a Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat elnökéhez: Ha Önnek fontosak a személyiségi jogai és a becsülete, akkor miért akadályozza a Bucka csatorna elszámolás tiszta átlátását?

2018. február 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Bucka Csatornamű és

Viziközmű Társulat!

„Tisztelt” Dr. Vántsa Botond „Úr”!

 

 

Miközben jelen levelünk keretében csak 3 titulusát használjuk a tudomásunk szerinti 14-ből szeretnénk megtudni, megismerni az Ön álláspontját és nézetét. Szeretnénk megtudni és megérteni, hogyha Önnek fontos a becsülete, a jó hírneve és ennek megsértése miatt felszólítja például a KAPOCS-2310 oldal szerkesztőjét helyreigazításra, akkor miért akadályozza a Bucka csatorna elszámolás áttekintését? Ha Önnek fontos a becsülete, a jó hírneve, akkor miért nem láthatjuk tisztán a Bucka csatorna elszámolás számait, meghatározó tényezőit és alakulását? Miért kellett ezért Önöket beperelni és az ezzel kapcsolatos iratokat bíróságon keresztül kérni?

 

Képviselő Úr, Alpolgármester Úr, Társulati elnök Úr, megyei Képviselő Úr, Jogász Úr vagy nem tudom hogy szereti, ha szólítják Önt nem gondolja azt, hogy azzal, hogy adatokat takargatnak, megtagadnak és akadályozzák a tisztánlátást rossz érzetet keltenek és alapot adnak különböző sötét legendáknak? Nem gondolja azt, hogy az emberben az az érzet keletkezik, hogy azért akadályoznak, mert valami svindli van a számokba, amelyek egyébként nem jönnek ki matematikailag?

 

Tételezzük fel! Ön és Társulata, valamint Önkormányzati testületi többsége igazat mondanak! Igazat mondanak, hogy minden rendbe! Akkor nem a nyílt kártyákkal játéknak lenne értelme? Ha nincs takargatni való, akkor miért kell közérdekű adatokat megtagadni? Vagy mégis van és ezért a hiszti a különböző negatív véleményekre? Ezért van az, hogy aki bár a területen él, de nem ingatlan tulajdonos, mégis a beruházás az életvitelére befolyást gyakorolt attól megtagadnak alkotmányellenesen közérdekű adatot?

 

Uram!

 

Ha Önnek valóban fontos a becsülete, a jó hírneve, akkor szerintünk előbb ezt a homályt kellene rendbe tennie, mert ez kuplerájnak tűnik ebben a percben és a megtagadott adatok valamint a minden rendben van az logikai ellentmondásban van! Legalábbis szerintünk mindenképpen!

Választ szeretnénk kapni Öntől ennek függvényében, hogy ha fontos a jó hírneve, akkor mikor biztosítja az elszámolás közérdekű adatait, illetve ha nem biztosítja, akkor saját jó hírnevét az elgondolkodtatás keltetésével (tudniillik miért is kell megtagadni) nem éppen Ön sérti?

 

Megtisztelő válaszát

mihamarabb várjuk!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Február 26

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2913700990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása