Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Hol van a 2017-es közmeghallgatás legfőbb ígérete? Hol van a Határ utat felmentő és azt elkerülő csatorna vezeték kiépítése vagy legalább a beruházás elkezdése? Hány évig kell még járnunk a fertőbe?

2018. február 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

 

Mint Ön is tudja Szigetszentmiklóson Közmeghallgatás volt 2017 Áprilisába! Ekkor az volt a téma, ami Szigetszentmiklóson szinte semmilyen formában sincsen ez, pedig a csapadékvíz elvezetés! Persze Önöktől nem ez az első eset, hogy nem létező dolgokról vagy szürreális valóságról beszélnek, mely leginkább az Önök fejében létezik, ha létezik, de a valóságban nem!

 

Ezen a Közmeghallgatáson elhangzott egy ígéret! Egy ígéret arról, hogy az immáron 8 éve minden esőzésnél kiáradó Határ úti fekália ár fel lesz számolva! Mégpedig úgy lesz felszámolva, hogy az eredetileg 10 – 11 ezer emberre tervezett, de ma már 40 ezer ember szennyvízét elvivő rendszer kap egy segéd hálózatot, egy segéd gerinc vezetéket, mellyel az tehermentesítve lesz! Mi történt ebben a kérdésben? Miért nem tud róla senki és semmit sem? Meddig nézzük még, hogy a fertő kiárad és mindent elfertőzve mindent eláraszt? Meddig kell megérteni és meddig kell tűrni?

 

S, ha nem történt semmi sem ebben a kérdésben, akkor ez is egy olyan ígéret, mint a köz WC a József Attila telepi HÉV megállóhoz vagy a Gyári úti bicikli út? Esetleg olyan, mint a majd elkészülő második tanösvény, amelynek még híre sincs? Hány teljesítetlen ígérettel rendelkeznek, és miért hazudnak nekünk, miért tesznek üres ígéreteket?

 

Továbbá! Ha ilyenekkel rendelkeznek, akkor hogyan higgyük el, hogy a Buckába a Csépi útra valóban óvodát építenek, felújúl a Csépi út, orvosi rendelőt hoznak el? Hogyan higgyük el, hogy a Buckának lesz első iskolája, a Határ úti zebra újjá lesz festve, ha az Önök szava semmit sem ér és teljesen hiteltelen?

 

Mi marad Szigetszentmiklósnak és a lakosságnak ilyenek mellett? Csak a hit és vessenek egy keresztet, valamint reménykedjenek, hogy egyszer , talán, valamikor, de nyilván Önök után jobb lesz, de addig minden elveszett?

 

Szóval mi történt a Határ úti mentesítő csatornával és van-e annak realitása, hogy eljön valaha?

 

Megtisztelő

válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Február 24

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4813697060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása