Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nyílt levél Becz Péterhez, az SZTK-hoz és a Szigetszentmiklósi Önkormányzathoz: Komolyan gondolják, hogy 3,5 milliárdos TAO pénz + 361 millió forintos támogatás, határidőre 50 %-osan el nem készült Stadion után még Önök az áldozatok?

2018. február 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Testgyakorlók Köre!

Tisztelt Becz Péter!

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

A Buckai Szövetség Egyesületben elképedve szemléltük azt a videót mely szerint Becz Péter az SZTK elnöke, a Szigetszentmiklósi Önkormányzat FIDESZ-es többségének képviselője, valamint a legfőbb döntés előkészítő bizottságnak, a gazdasági bizottságnak az elnöke arról beszél, hogy a klubbal túlvállalták magukat és a Stadion fel nem épülése, a klub bedőlése, a kifizetetlen alvállalkozók miatt ők az áldozatok!

 

Ezt tényleg komoly?

 

Mert, ha igen, akkor válaszoljanak már legyenek szívesek arra a kérdésre, hogy hogy lehetséges az, hogy a Szigetszentmiklósi Magyarország egyetlen bedőlt TAO Stadionja? A többieknek miért sikerült felépíteni? Miben csináltak ők mást, mint Önök?  És miért nálunk történik ilyen mindig?

 

Ha Önök az áldozatok, akkor minek nevezzük azokat a csapattagokat, akik nem kapták meg utolsó három havi illetményüket, s a csapat megszűnéséről a sajtóból értesültek? Minek nevezzük azokat az alvállalkozókat, akik nem kapták meg a pénzeiket, akik a kifizetetlen számláik miatt, mert azért ki kell fizetni a munkavállalókat kórházba kerültek infarktus gyanújával? Egy ilyenről biztosan tudunk, de a hírek szerint nem csak egy ilyen volt! Ők mik, ha Önök az áldozatok?

 

Minek nevezzük azokat a lányokat, gyermekeket és egyéb foci iránt érdeklődöket, fociba szerelmeseket, akiknek amikor megszűnt a korosztályos csoportjuk összetört egy álmuk, egy ambíciójuk? Minek nevezzük őket, ha nem tudják folytatni, mert a legközelebbi lehetőség vagy túl messze van, vagy tanulmányaik miatt nincs idejük arra, hogy lakóhelyükön kívüli helyre utazzanak? Minek nevezzük azokat, a szülőket, akik gyermekeik okán rengeteg pénzt öltek ebbe az egyesületbe, de mivel az bedőlni látszik olybá tűnik vethetnek egy keresztet a pénzükre, gyermekük álmaira, gyermekeik jövőjére?

 

Ha Önök áldozatok és Önök vétlenek, akkor a beruházás helyéről a daru miért tűnt el és miért eset vissza a csapat az NBII-ből az NBIII-on át a MegyeI-ig majd szűnt meg? Erről, ha Önök vétlenek mégis ki tehet?

 

Ki tehet arról, hogy Szigetszentmiklós nevére bélyegként és negatív bélyegként ragadt rá ez a Stadion és az egyéb botrányok? Ki tehet arról, hogy egyre többen, akik megismerték az ügyet börtönt kérnek az SZTK vezetőire? Ki tehet arról, hogy az interneten olyan képek jelentek meg, amely szerint az egyik vezető börtönben és rabláncban ül? Önök az áldozatok?

 

S, hogy lehetséges az, hogy csak minket számtalan környező klub megkeresett, hogy hogyan vehetné át ezt a Stadion projektet, mert ő felépítené és Isten uce, de Önök azt nyilatkozták, hogy Önöket nem kereste meg senki sem? Ha mi tudunk ilyenről, mert megkerestek minket, akkor Önök miért nem?

 

Nem érzik azt, hogy szégyent hoztak Szigetszentmiklós nevére? Nem érzik azt, hogy ez az ügy már mindenkinek kellemetlen? Nem kellene azonnali hatállyal lemondaniuk minden tisztségükről és vissza vonulniuk? Vagy Önöknek ez természetes? Önök szerint ez az ami rendben van?

 

Megtisztelő válaszukat előre

is megköszönjük!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Február 24

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A hivatkozott videó: (VIDEÓ)

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4813694482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása