Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület feljelentést tesz a Szigetszentmiklósi Járásbíróság és két alkalmazottja ellen

2018. február 19. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület a Szigetszentmiklósi Járásbíróságon 2017.04.25-e óta zajló eljárások súlyos és jogszabálysértő módja miatt feljelentést tesz a Szigetszentmiklósi Járásbíróság és egy eljáró bírósági titkára és bírója ellen!

 

Az egyesület meglátása ugyanis az, hogy sem a bírói esküről, bírói függetlenségről szóló törvényi rendelkezések, sem az alaptörvény véleménynyilvánítási szabadsága nem dísznek van a magyar jog rendszerében! Mitöbb a magyar jogrendszer a véleménynyilvánítás szabadságát és például a rágalmazás, becsületsértés bűncselekményét nem keverheti össze, mert az veszélyes a társadalomra nézve! Az azt jelenti, hogy az embereknek nem lehet szabad véleménye, mert őket bármikor és bármilyen formában lehet kriminalizálni!

 

S ami veszélyes a társadalomra nézve az még a törvények szerint is bűncselekménynek minősül.

 

Ezeket a dolgokat, pedig valóban a Büntetőtörvénykönyv a Btk. 305 §-a szerint büntetni rendeli, azaz büntethetők a hivatali visszaélést elkövető bírók is. Az előírás szerint ez 3 év letöltendő börtönnel is sújtható! Feljelentésünket éppen ezért és többek között e tárgyban fogjuk megtenni!

 

De feljelentést teszünk a Polgári Bíróságon is, ahol a Szigetszentmiklósi Járásbíróság a Közhatalommal való visszaélés által okozott nem vagyoni, hanem kifejezetten erkölcsi kár miatt fog felelni!

 

Ha ezt nem tesszük meg, akkor mindaz amit tapasztaltunk olyan üzenetet hord, hogy nemcsak a magyar állampolgároknak nincs joga véleményt nyilvánítani és véleményt alkotni legyen az jó vagy akár rossz vélemény, hanem az itt élő embereket és a robotokat semmi és semmilyen formában nem fogja tudni megkülönböztetni!

 

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy mivel különböző hatóságok az ÉCSVCS Kft felelősségre vonását a nem létező csapadékvíz elvezetéséért folyamatosan kerülik, de Szigetszentmiklóson csapadékvíz elvezetés valóban nincs, ezért csalás miatt ellene büntető feljelentést fogunk tenni! Hiszen:

 

„373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.”

 

Az ÉCSVCS Kft ugyanis a nem létező csapadékvíz elvezetéséért vesz fel pénzt!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7213682956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása