Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

SZERINTÜNK: Szigetszentmiklós - Romokban lévő, botránnyokkal övezet városban hatalmas bulik!

2018. február 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Mérhetetlen és mértéktelen szemtelenség! - mert másként nem tudjuk megfogalmazni azt a véleményünket, amely egy romokban lévő és botrányokkal övezet város minden évben visszatérő milliós bál és buli hobbiját illeti, pláne ha ez a város Szigetszentmiklós!

 

Félre értés ne essék! Természetesen kell buli és kell szórakozás is, ha és amennyiben a munka el van végezve, de Szigetszentmiklóson, ahol nincs csapadékvíz elvezetés, a Buckába járda, ahol életmentő zebrák hiányoznak vagy köz wc, ahol baj van az ügyelettel, a Szakorvosi Rendelőintézettel és kiárad a Határ úton a fekália ott nem helyes!

 

Nem helyes pláne olyan botrányok mellett, mint 3,5 milliárdos fel nem épült TAO Stadion, melybe az Önkormányzat vastagon érintett vagy  a 4,770 milliárdból ki nem takarított Bucka-tó mellett, amely pedig játék az életünkkel az egészségünkkel.

 

Egy városban, ahol a vezetés úgy tűnik az ELIOS botránytól sem mentes és a Bucka csatorna elszámolásának számai se jönnek ki matematikailag és tisztességesen, s ahol az abban illetékesek Kis-Dunát szennyeznek melyet még a Katasztrófavédelem is jegyzőkönyvezet nos ott nem helyes!

 

Mert ahogy mondják: Előbb a munka, aztán a szórakozás! De ezt nem lehet munkának nevezni! Ez szerintünk borzalmas!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

http://szigetszentmiklos.hu/index.php?p=news&act=show&cid=3154

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5913675964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása