Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós és az ELIOS botrány Benne vagyunk a 15-ben? Hogy is ment a KEOP-5.5.0/K/14-2014-0021-es ügylet?

2018. február 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Nyilván Önök is tájékozódtak arról, hogy országunk egy újabb OLAF vizsgálat keretében egy újabb botrányba keveredett! Ezúttal a botrány nagyon felső körökhöz és a közvilágításhoz vezet! Pontosan olyanhoz, mint ami Szigetszentmiklóson a KEOP-5.5.0/K/14-2014-0021-es sorszámú pályázat során 2015 szeptemberében következett be! Azóta ezekben az utcákban bár pislákol valami, de mindannyian tudjuk nem igazán lehet látni. De mint tudjuk Önök büszkék voltak erre!

 

A hírek szerint a világításkorszerűsítést az ELIOS-nak sikerült végbevinni és szintén egyes hírek szerint benne vagyunk abba a 15 városba, melynek beruházását az OLAF kifogásolja! Első körben szeretnénk megtudni, hogy az Önök álláspontja szerint e infomációnak lehet-e hitelt adni? Tényleg benne vagyunk a 15-be?

 

Másod sorban szeretnénk megtudni, hogy e beruházás hogy került Szigetszentmiklósra? Szigetszentmiklóson azt pontosan ki véleményezte és készítette elő? Igaz-e avagy megcáfolják azt az értesülést mely szerint ezt Bek Zsolt készítette elő a Városgazdálkodási és beruházási osztályról az Önkormányzaton belül? Ha igaz, akkor ő és Bekk Mária rokoni kapcsolatban állnak-e? Ha nem igaz, akkor kinek köszönhetjük mindezt?

 

Harmad részről észlelték e, hogy nem lehet látni azokon az utakon, ahol végbement ez a beruházás? Helyesnek találták-e így? Terveztek-e ellene tenni?

 

Kérjük nyugtassanak meg, hogy csak rémkép az, hogy Szigetszentmiklós nagyon is érintett és hogy összefonódások vannak ebben a kérdésben!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Február 16

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

http://szigetszentmiklos.hu/index.php?p=news&act=show&cid=2215

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9213675854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása