Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Egy hetet csúszik a kamu költségvetés elfogadása különböző indokokkal!

2018. február 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Egy héttel tolódik a kamu költségvetés elfogadása tudta a Buckai Szövetség Egyesület nevük elhallgatását kérő forrásoktól.

 

Az eredetileg mínuszos költségvetés, amely valójában sosem volt mínuszos csak volt benne egy számviteli trükközés az elfogadás időpontjára már papíron nullszaldós lett volna, amely valójában a városban számításaink szerint nem jelent mást, mint 600 millió forintos plusszos költségvetést.

 

Az előterjesztésben csak a propaganda nem jelent meg kevesebbként, mint több mint 100 millió forintos tételként , miközben a 3,5 milliárdos TAO Stadionnal és 361 millió forint egyéb támogatással bedőlt Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Köre hivalosan meglett támogatva 6,5 millió forint működési költséggel és 12 millió forint hitel átvállalással, de mások szerint ebben további 20 millió forintos egyéb támogatás is van! Ha feltennénk azt a kérdést, hogy ha bedőlt, akkor mire valószinűleg kérdésünk választ sosem lelne!

 

A plusszos költségvetés mínuszosként történő bemutatásának egyébként az a trükkje, hogy akkor senkinek se jut eszébe, hogy kérjen pénzt különböző fejlesztésekre, így járdaépítésekre, utak fejlesztésére, csapadékvíz elvezetésre vagy bármilyen más infrastrukturális alapfejlesztésre, melynek tekintetében Szigetszentmiklós legalább 50 évvel el van maradva saját szomszéd településeihez képest!

 

Ellenben alkalmas arra, hogy bár a városnak hatalmas ipari parkja és adóbevétele van, amelyből finanszírozhatna fejlesztéseket, inkább 1,8 milliárd forint hitelt vesz fel és számtalan fejlesztést pályázattól és azok elnyerésétől tesz függővé!

 

A mostani testületi ülés elmaradását, amely a kamu költségvetést elfogadta volna egyes források szerint a lebetegedő képviselők ténye, más források szerint az SZTK mélyrepülése és a tanácstalanság indokolta! Utóbbitól egyébként a támogatást több képviselő és helyi civil szervezet is megvonná! Köztük mi azaz a Buckai Szövetség Egyesület is!

 

Jelen állapotok szerint az új testületi ülésre, a kamu költségvetés véglegesítésére egy hét halasztással 2018 Február 21-én kerülhet sor! Ez ha hivatalos lesz tájékoztatjuk Önöket!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8013666796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása