Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Nemcsak járda, de életmentő zebra sincs a Buckába több évtizede!

2018. február 08. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési

Minisztérium!

 

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

és

Kedves további címzettek!

 

Az elmúlt napok egyikén fordultunk Önökhöz azzal kapcsolatban, hogy Szigetszentmiklós Alsóbucka városrészben milyen régi ígéret a járda, hogy már 1974 előtt is küzdöttek érte, s hogy bár a testület tagjainak jelentős része több évtizede ül ugyanabban a székben és ugyanazon a helyen mégis oly sok év után újabb 4 év telt el úgy, hogy egy cm új járda sem jött el! Szerintünk ez valahol elgondolkoztató! Szerintünk ez valahol szégyen!

 

De Szigetszentmiklós Alsóbucka városrész lakóiként nemcsak járdáink nincsenek, hanem életmentő zebráink se! Csak a Csépi út mentén a két lyukú híd és a Dosztojevszkij tér között a járda az út nyugati, majd ezt követően keleti oldalán vezet! A Dosztojevszkij téren pedig sokan rohangálnak egyik járdáról a másikra az úttesten át! Nincs biztonság ott és nincs zebra! Még jó, hogy baleset nem volt!

 

Nincs zebra a Tebe sor Csépi úti becsatlakozásánál se, hogy aki a Csépi út mentén menne legalább a Narancs utcáig az biztonságban legyen itt is.

 

De nincs zebra a Csépi út Vénusz utca találkozásánál se, ahol a Vénusz utca a Bucka második legforgalmasabb és legjelentősebb útját a Boglya utcát vezeti rá a Bucka fő útjára!

 

Tudják mi a legszebb ebben? Hogy mindaz a zebra igény, amit felsoroltunk már szerepelt legalább egyszer valamennyi jelenlegi képviselő választási ígéretében, de persze a zebra nem indult el még egy pöttynyi fehér festékkel sem!

 

Vajon mikor fog? Majd ha megint megsérülnek, meghalnak emberek, mint történt az a Határ út esetében, ahol egy halálos gázolás kellett a harc elindulásához? Ki tartja fel a testületet, hogy valami jót is hozzanak és tegyenek? S ha nem tudnak jót hozni és ilyeneket nem tesznek, akkor kit szolgálnak és fizetést mire vesznek fel és miért vesznek fel?  

 

Erre adott válaszukat előre is megköszönjük!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Február 8

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8413647376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása