Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós 3,5 fél milliárdból fel nem épült stadion után már felnőtt csapat sincsen? Mi folyik itt?

2018. február 07. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Emberi  Fejlesztési

Minisztérium!

 

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

és

Kedves további címzettek!

 

Azok után, hogy 2017-ben azzal szembesültünk, hogy a 3,5 milliárd forintból felépülni vágyó Stadion a rossz időjárási körülmények miatt még kapott 361 millió forintot mégis határidőre nem készült el most újabb megdöbbentő hír ütött arcon bennünket. A szeretlekmagyarorszag.hu-n és az MLSZ honlapján megjelent cikkek tanulsága szerint Szigetszentmiklósnak megszűnt a felnőtt futball csapata miután 2016-ban az NB II-ből eset ki, később az NBIII-ból is és idén a Megye I-be tudott volna szerepelni. A láthatóan elszámolási gondokkal küzdő klub, akinek gondjai vannak az alvállalkozók kifizetésével, s mostmár kiderült, hogy futballisták kifizetésével is Andersen mesét tartott az egybegyűlteknek 2017 November 15-én.

 

2017 November 15-én a klub elnöke, akit több helyen az interneten már rabként és bilincsben ábrázoltak arról számolt be, hogy bár a klub megcsúszott a beruházással nem a klub, nem az ő felelőssége, hanem felelőssége az EMI-nek, Szigetszentmiklós lakosságának és vállalkozóinak is együttesen! Felelőssége, mert nem támogatják a klubbot és nem is hisznek benne!

 

2017 November 15-én a klub elnöke azt mondta, hogy nincs kifizetetlen alvállalkozó, miközben a város attól zengett, hogy volt és arról is, hogy a beruházás kettő, azaz kettő héten belül elindul. Ez nem történt meg! A Stadionnál azóta se történt egyetlen egy kapavágás se!

 

Egyes hírek szerint ráadásul a beruházást nem az abbahagyás körüli állapottól kellene folytatni, hanem némely dolgokat vissza kell bontani, mert azokat az alvállalkozók egy része megtaposta teherautókkal, amelyek így a földbe megrepedtek!

 

A klub most úgy néz ki, hogy nincs felnőtt csapata, van a hírek szerint temérdeknyi kifizetetlen alvállalkozója és csak az utánpótlásban indít csapatokat. Úgy néz ki, hogy 2009, 2010-ben amikor sikeresebb idényeket vitt végbe nem volt a felnőtt csapatban egyetlen egy Szigetszentmiklósi nevelés. Magyarul a klub hiába nevelt utánpótlás szakokat abból a felnőtt csapatig már nem tudtak a neveltek eljutni! Most se tudnak, mert felnőtt csapat nincs!

 

Azt lehetet észre venni, hogy olyan cég és olyan vállalkozások lengik körül a beruházást, akiket máshonnan már nagyon is jól ismerünk! Ismerjük őket a katasztrófába torkolló Bucka csatorna beruházásból és ismerjük őket a Bucka tó ki nem takarításából,valamint a városszerte indokolatlanul vándorló földekből, amelyről senki se tudta megmondani miért következtek be és miért vándoroltak város szerte! Senki sem tudta megmondani, hogy a Bucka-tó ormótlan dombjára került virágföld minőségű föld és az SZTK pályáról éppen ugyanazon időben és minőségben eltűnt föld között vannak-e összefüggések! Ha vannak ki vitte, miért vitte és hogyan, valamint hol számoltak el vele.

 

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Ebben az egész ügyben Szigetszentmiklós neve szitokszóként és szégyenként szerepel! Nem érzik kellemetlennek? Nem érzik kellemetlennek, hogy Önök aszisztálnak mindehhez miután 2017 November 15-én elfogadták azt a beszámolót, amelyben a klub elnöke jól láthatóan össze-vissza hazudott?

 

Nem érzik kellemetlennek, hogy ennek ellenére támogatási összegek szerepelnek a költségvetésbe a klubnak és az emberbe felmerül a kérdés, hogy minek? Nem érzik a 2018-as költségvetésbe szereplő 6,5 millió forint támogatást valamint 20 millió forint hitel felvételi támogatást az ablakon kidobott pénznek?

 

Nem gondolják úgy, hogy mivel  2017 November 15-én magukra aggatták e beruházás politikai terheit, ezért Önöknek ilyen körülmények mellett le kellene mondani a területileg illetékes országgyűlési képviselővel együtt? Nem érzik azt, hogy sokak otthonának és születési, származási helyének nevét bóvlivá tették?

 

 

Nem érzik kellemetlennek, hogy Szigetszentmiklós az ország egyetlen olyan városa, amely kapott 3,5 milliárd forintot + 361 millió forintot TAO stadionra, de az nem épült fel, s kérdéses hogy valaha felépül-e? Önöknek ez nem kellemetlen? Ilyet lehet?

 

Megtisztelő válaszukat mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Február 7

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4213644254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária Gacsályiné Nagy 2018.02.09. 21:16:56

Miért van ,hogy a 12 éves gyereket ,aki 8 éve focizik az SZTK-ban csak 520 ezer forintér engedik el??!!/ a másik felét elengedik/ 3 havonta váltózik az edző.Sokszor az edzés szabad foglalkozásból áll! Ráadásul berakják az U 14-be!Már a gyerekeket is tönkre teszik,mikor még nagy lelkesedéssel vannak a fociért!Üdv! az Edzőknek!

Buckai Szövetség Egyesület 2018.02.10. 16:41:32

Egyre szomorúbb mindaz, amit az SZTK körül hallani! :(

eduardbvanek 2018.02.12. 16:12:06

az SZTK ellen már 2017.06.15. óta végrehajtási eljárás folyik, az egyesület fizetésképtelen, ebből már nem lesz énekes halott, erről is beszámolt az elnök úr?

a bírósági infó portálon bármely egyesület hatályos adatai megtekinthetők

Biztosítási intézkedés, büntetőjogi intézkedés, végrehajtási eljárás
Eljárás típusa Végrehajtási eljárás
Eljárás elrendelés dátum 2017.06.15

birosag.hu/allampolgaroknak/civil-szervezetek/civil-szervezetek-nevjegyzeke-kereses

tamás46 2018.02.14. 07:35:27

Gratulálok a Szigetszentmiklósi választó polgároknak,amikor megválasztották az Önkormányzati testület tagjait ! Most már nem lehet kérdezni!
süti beállítások módosítása