Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kínos magyarázkodásba és személyeskedésbe kezdett a hétfői fórum szervező - házigazdája Szigetszentmiklóson

2018. január 31. - Buckai Szövetség Egyesület

2017. január 29-én az eredeti meghirdetések szerint egy lakossági fórumra került volna sor, ahol vendégként bemutatja saját álláspontját, elképzelését és tervét Szigetszentmiklósnak az EGYÜTT és annak elnöke Juhász Péter.

A lakossági fórum, ahol a lakosok mellett természetesen sok más párt képviselője, szimpatizánsa is érdeklődőként megjelent a szervező egy érdekes fordulatával majdnemhogy egy a Szigetszentmiklósi MSZP által uralni kívánt fórummá zülledt! Ez az a pillanat volt, amikor a szervező az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselőjelöltjét annak ellenére, hogy nincs EGYÜTT és MSZP közötti megállapodás és együttműködés, ezáltal koordináció a körzetbe ki intette az EGYÜTT pulpitusára, mely sokakat meglepet és meg is döbbentett! Az eseményt a Momentum jelöltje jól reagálta le, hiszen ha már egy jelölt, aki nem az EGYÜTT jelöltje kint van, akkor ő is bemutatkozik és kimegy! Ezen események folytán hirtelen az EGYÜTT bemutatására meghirdetett rendezvény MSZP-Momentum vita fórum lett leginkább a szervező hibája, esetleg előre eltervezett akarata miatt.

Az eseményt nagyon jól reagálta le Juhász Péter az EGYÜTT elnöke, aki ezt profi politikusként kezelte. Jól reagálta le a Momentum, amikor azonnal a megdöbbentő eseményre lépett és igen szerintünk ezt is kellett tennie. Jól reagálta le a lakosság független része, aki elmondta, hogy az ellenzéknek túl kell emelkednie a  párt érdekeken és egy cél a kormányváltás kell, hogy előtte lebegjen.

Erről nagyjából írtunk előző cikkünkben is, melyet Önök itt olvashatnak el.

Ehhez képest és ezután a szervező bennünket sértődötten keresett fel, objektivitás helyett rosszindulattal vádolva. Pedig rajta kívül a hallgatóság jelentős része az általunk leírtakat látta és élte meg!

Álláspontja szerint mivel sok nem az EGYÜTT-höz kapcsolódó szavazópolgár is szeretett volna érdeklődni az EGYÜTT-tel, a demokratikus ellenzékkel kapcsolatos kérdésekben ezért az eredetileg EGYÜTT tagoknak meghirdetett fórumból lakossági fórum lett, melyen mind Stefanik Zsolt az MSZP-Párbeszéd jelöltje, mind Tótok József a Momentum jelöltje megjelent. Kifejtette azt is, hogy a fórum jó hangulatban telt el.

A szervező ezentúl kifejtette azon nézetét is, hogy kákán is csomót kereső emberek önmagukat előtérbe helyezve kötöttek bele eme mintaszerű eseménybe és rendezvénybe.

Álláspontunk szerint nem illik valakit meghívni, őt kellemetlen helyzetbe hozni és legyen bárki rendezvénye is az eredeti célokhoz képest megpuccsolni. Itt pont a szervező által az eredetileg meghirdetettekhez képest éppen ez történt. Ezt nem kellett volna!

Álláspontunk szerint ugyanakkor egy olyan embernek ezt követően önmagukat előtérbe helyező személyekről beszélni, aki 2013-ban miután nem tudta átvenni a Buckai Szövetség Egyesület vezetését azt különböző rágalmakkal igyekezett atomjaira robbantani szerintünk teljes mértékben értelmetlen. Értelmetlen továbbá annak fényében, hogy egykoron rábízott személyes adatokkal is visszaélve, azokat megmásítva, mitöbb személyes, egészségügyi adatokat is napvilágra hozva igyekszik, mind az Egyesületet, mind annak elnökét teljes mértékben lejáratni és alaptalanul megalázni. Mi azonban évek óta nem reagáltunk erre és nyomon követhető valódi rosszindulata mellett azért drukkoltunk, hogy legyen sikeres a rendezvénye, az élete és mások vegzálása helyett élete örömét valami megalkotásában lelje meg!

A szervező a rendezvénye során sok általa elvégzett munkáról beszélt! Mi akkor sem mondtuk el, hogy ez önfényezés és nem igaz! Ahogy nem volt igaz 2016 – ban a HírTV Panaszkönyv című műsorában elhangzott nyilatkozata se, ahol arról beszélt, hogy a Buckai vízkárosultakat ő karolta fel. A Buckai vízkárosultak ugyanis megkérdezhetőek arról, hogy vajon ez így van-e. Nem volt igaz amikor meghírdette a nagy kutak melletti kiállást, hogy azokat egyetlen éjszaka alatt megnézte! Kiderült, hogy azt sem tudta egyes Buckai utak esetében, hogy ott kút van-e vagy se!

Azonban valóban van pozitív cselekedete is! 2011-ben még a Buckai Szövetség Egyesület keretében közösen gyűjtöttünk babaruhákat egy olyan családnak, amelynek a babaruha előteremtésére nem sokkal a gyermek megszületése előtt még kilátásban sem szerepelt, azonban az akciónak köszönhetően lett.

2013-ban részt vett Dunai árvíz elleni védekezésben! Hordta a zsákokat és lapátolta, amiket kell.

2014 óta leginkább Orosz László képviselőnek segített Lakihegyen, amiben kiemelnénk, hogy Orosz László képviselő valóban egy jó ember. De közben segített az MSZP Szigetszentmiklósnak is.

Független és elfogulatlan emberek soha nem tudták eldönteni, hogy ő az EGYÜTT-höz vagy az MSZP Szigetszentmiklóshoz tartozik. Esetleg mindkettőhöz vagy egyikhez sem. Ugyanis úgy tűnik volt mindegyikben és mindegyik ellen fogalmazott már meg komoly kritikai észrevételeket!

Összefoglalva mi a rendezvénynek a tekintetbe nagyon is örültünk, hogy megismerhettük Juhász Pétert és az itt bemutatott emberi arcát, rátermettségét és helyzetkezelési képességét! Nagyon talpra esetnek tartottuk a Momentum helyzetfelismerését és probléma kezelését is. Úgy láttuk a lakosság is képes volt mindezt jól lereagálni!

A szervező helyében, pedig a sértődöttség helyett mi leülnénk és eldöntenénk azt mit is szeretnénk és mindent a szerint tennénk és szerveznénk! Ha az EGYÜTT mellett áll ki akkor az EGYÜTT rendezvénye legyen EGYÜTT rendezvény és ne engedjen ebből sohasem! Ha az MSZP, hát álljon oda, de akkor nyíltan!

Mi pedig, mondjon ránk bármit, nem érünk rá haragudni! Az emberek úgyis tudják kik vagyunk, hogy van valós teljesítményünk, mégha néha mi is tévedünk! Vagy, ha nem tudják, hát majd megfogják tudni!

Ettől függetlenül vagy éppen ezért mi objektívek maradunk és minden fejlesztést támogatunk jöjjön az bárhonnan is.

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6913619072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása