Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Elképesztő! Szigetszentmiklóson a csapadékvíz elvezetéséért felelős cég tevékenységéről úgy beszélnek mintha a városnak lenne csapadékvíz elvezetése! De nincsen!

2018. január 31. - Buckai Szövetség Egyesület

Bármely jó érzésű ember egyszerűen elképed azon az előterjesztésen, amely a 2018 január 30-ai Tulajdonosi bizottsági ülésre készült 5. napirendi pontként és Szigetszentmiklóson. Eszerint a Tulajdonosi bizottságnak egy olyan vállalkozás munkatervét kellene elfogadni, amely igazolható valós tevékenységgel nem rendelkezik!

 

Szigetszentmiklósnak, mint tudjuk nincs csapadékvíz elvezetése, de van egy ezért felelős cége! Az ÉCSVCS Kft 5 éve mondja, hogy ezért van és ezzel foglalkozik, de ebből valójában semmi és semmilyen formában sem látszik! A például a 2018-as költségvetés szerint 57,5 millió forinttal gazdálkodó vállalkozás nem tud arra a kérdésre válaszolni évek óta, hogy valójában mit csinál, ahogy arra sem pénzét mire és hogyan költi. Ellenben itt ebben az előterjesztésben látni egy munkatervet, amely azokat még álomképbe is ringatná, akik sosem jártak Szigetszentmiklóson és nem szembesültek a valós állapotokkal!

 

Szigetszentmiklós egyik fontos feladata, ha majd a jelenlegi vezetésénél méltóbbat talál, s az az igazság, hogy csak ilyet találhat, hogy ezt a céget és az ehhez hasonlóakat elszámoltassa és beszámoltassa, hogy a pénzt hova tette, mire költötte és mit csinált belőle!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4613621606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása