Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Új kerékpárutat terveznek a Csepeli útra, miközben a Gyári úti több éves ígéret se készült el.

2018. január 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós meglepő hely, amely ha a dolgok továbbiakban is a jelenlegiek szerint alakulnak nem lesz mást, mint a katasztrófa turisták Mekkája és zarándok helye. Egy hely, ahol, ha mindenkinek annyi pénze lenne, ahány a teljesületlen ígéret, akkor itt mindenki fürödhetne a pénzben, a gazdagságban és a jó létben!

Eme teljesületlen ígéretek tömkelege látszik most bővülni mégegy gyöngyszemmel, miután a testület most éppen kerékpár utat a Csepeli útra és a Petőfi útra ígért meg! Igaz, hogy kerékpárút terén az előző, azaz a Gyári úti se jött el, s az is már több éves ígéret, de sebaj! Toldjuk meg mégeggyel!

A kerékpár utak terén egyébként Szigetszentmiklós eddig sem volt szerencsés! Az egyetlen elkészült kerékpárút a Massányi úti lakóteleptől Lakihegyig megy el. Nem csak az vele a probléma, hogy nem megy be semmilyen téren a városközpontba, de az is, hogy amíg tart addig se megy az út mentén egy oldalt. Folyamatosan váltakozik, s a szervezetlenség a kivitelezésen is jól látszik!

Itt jegyeznénk meg, hogy az a kerékpárút 2009 Novemberére készült el, s akkor derült ki, hogy hosszú szakaszon a kivitelezőnek sikerült az Antenna Hungária területére ráépíteni. Ez 50 ezer forint örökbérleti díjat jelent, ha jól tudjuk minden hónapban és ha jól tudjuk erre még mindig nincs megoldás vagy legalábbis nem oldódott meg!

Szóval testületünk szerint a Petőfi út és a Csepeli út vonatkozásában kerékpárúttal gazdagodik városunk! Persze, ha megéljük, ha nem felejtik el és nem lesz ez is csak egy üres kampány fogás és választási ígéret!

Közben a város másik részén kitör a fekália ár szépen csendben és becsónakázik az emberi ürülék bármely környező udvarba, hogy a fertőzés is legyen biztosítva. Máshol egy hatalmas városrészben, pedig csak álom a járda, melyért a lakosok, mint a Csépi út vagy a Boglya utca esetében már 1974 óta küzdenek!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1013617970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása