Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szabó József Szigetszentmiklós Polgármesteréhez: Tegyen egyszer jót és hagyja el a várost!

2018. január 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Évről évre megdöbbenéssel szemléljük azt a szörnyűséget, arroganciát, pökhendiséget, pusztítást és teljesítmény nélküliséget, amelyet  Ön és testülete városvezetésnek nevez! Meggyőződésünk és őszinte véleményünk az, hogy Ön és testülete Szigetszentmiklós és lakosságának legnagyobb ellensége!

 

Mi másnak lehetne nevezni azt az urizálást, amelyet elkövetnek saját köreikben, s melyből a lakosságot kirekesztik minden esetben? Mi másnak lehet nevezni azt, hogy míg mások teljesítés és munka után ünnepelnek, addig Önök úgy buliznak, hogy nem tudnak felmutatni semmilyen épkézláb és hasznos teljesítményt sem!

 

Mennyire kell kegyetlennek lennie egy embernek ahhoz, hogy valaki azt mondja a Csépi út életveszélyes útszűkületnél, ahol kanyargás is van és villanyoszlopok egymással szemben, hogy jó az úgy, mert természetes forgalomlassító? Mit fognak mondani, ha meghal ott valaki? Mit Ön mondani, ha meghal ott valaki? Vagy Önt ez egyáltalán nem érdekli?

 

Mennyire kell kegyetlennek lenni, hogy valaki 8 éven keresztül nézegessse, hogy a fekália a Határ úton hogy árad fel? Mennyire kegyetlen az az ember, aki bár tehetne, de semmit sem tesz ez ellen, s hagyja, hogy a teljes környék egy merő fertő legyen?

 

Milyen ember, milyen Polgármester az, aki hagyja, hogy egy beruházás olyan minősíthetetlen színvonalon jöjjön el és olyan minőségben, mint ahogy az a Bucka csatornánál történt meg? S milyen ember az, aki arra törekszik, hogy e beruházás elszámolása ne legyen áttekinthető és tiszta? Hogy bárkinek, aki utána számol az adatoknak az legyen a gyanúja, hogy itt sumákság van?

 

Milyen Polgármester az, aki hagyja, hogy a Bucka-tó, mely Magyarország 30 legszennyezettebb területének egyike ne legyen kitakarítva, hogy ott csak talajforgatás történjen meg?

 

Milyen ember az, aki immáron 20 éve tagja a testületnek, melyből 4 évig sima képviselő, 4 évig alpolgármester volt és 12 éve polgármester, de mégis amikor rákérdeznek súlyos problémákra, akkor azt mondja 50 év problémáit nem tudja egy pillanat alatt helyrehozni? Ha 20 év nem elég, akkor mennyi lenne elég vagy minek kellene történnie, hogy pozitív változás történjen?

 

Milyen ember az, aki támogatja, hogy aki kifizette a vezetékes vizét, de semmit sem kapott a pénzéért az továbbra se kapjon semmit se? Milyen ember az, aki megmagyarázza azt, hogy ez jogos?

 

Milyen szörnyű ember az, aki hagy egy várost olyan borzalmas állapotba zülledni, mint amilyen állapotban ma Szigetszentmiklós van? Hogy képes néptömegeket körülmények megteremtése rázudítani a városra és nem érti, amikor más ezért megszólja? Milyen az, aki alatt olyan építési engedélyeket adnak ki a telekre, hogy azon csak ház fér el, de kert, garázs és kocsi beálló nem? Milyen kegyetlenség kell ahhoz, hogy ha valakit így parkolásilag a szűk utcára kényszerítenek, akkor még vizes árkot is kaparnak elé, hogy az Önkormányzat veszekedhessen?

 

Nem soroljuk tovább mint az elképzelhetetlen borzalmat, amit Ön és testülete ez ellen a város ellen elkövetet, s nem kérdezzük meg, hogy mégis hogy képzelte vagy mit képzeltek, ahogy hogy képzelte, hogy bele hazudjon az V. kerületi rendőrök szemébe, de egyet kérünk állampolgári alapon:

 

„Kedves” Polgármester Úr! Lehet, hogy Önnek van nagyon magas politikai kapcsolata a házelnök Úr személyébe, de szerintünk házelnök Úr sincs teljesen azzal tisztában, hogy Ön és testülete saját városa ellen miket is követ el, ezért ha életében Szigetszentmiklósért akar tenni valami jót, akkor testületével együtt mondjon le és hagyja el ezt a várost! Ha gondolja alapítsanak egy falut! Tegyék tönkre egymást! Csak immáron kíméljék meg Szigetszentmiklóst! Az a katasztrófa amit a város ellen elkövettek már eddig is bőven sok volt! Normális ember nem kér többet belőle! Legyenek kedvesek és menjenek el!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Január 19

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6213587313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása