Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Egy Kis-Nagy buszra hívjuk fel a figyelmet, mely ideális Bucka busznak, de akár ideális Felsőtagban vagy Csepelen a Királyerdőben!

2018. január 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Volánbusz Zrt!

Tisztelt BKK Zrt!

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

és

Kedves további címzettek!

 

A Buckai Szövetség Egyesületnek mindig is szíve ügye volt a Bucka buszok kérdése és azok mérete. A rendelkezésre álló útviszonyok, de főként az út keskenysége és rendezetlensége sok helyen a Buckában nagy buszok közlekedését nem engedi meg talán a Csépi út kivételével, melyhez a buszforduló kellene, nagyon is kellene!

 

Sajnos mivel Szigetszentmiklósnak bár van közlekedési szakértője, aki szerintünk papírja ellenére nem ért a közlekedéshez, ezért 5 db nagyon kis kapacitású mikrobusz szeli a Bucka útjait, mely 20, 22, 24 utas befogadására lenne csupán csak alkalmas. Hogy sokszor többen közlekednek ezeken az indiai közlekedési állapotokat idézve az más kérdés persze! S bár ez tetszik a „közlekedési szakértőnek” a lakosság és utazóközönség tetszését annyira nem nyeri el!

 

Éppen ezért javasoltunk már korábban is nagyobb kapacitású buszt a Mercedes Sprinter City 77 keretében, de annak ára az Önök tetszését annyira nem nyerte el! Pedig szerintünk több utas elszállításával a költség megtérült volna a bevételekben.

 

Most azonban egy új buszra a Hunniodra hívták fel a figyelmünket! Ez egy dupla csuklós alapból 45 fő befogadására alkalmas magyar gyártású busz, amely ha jól értelmeztük, akkor Százhalombattán, tehát tőlünk nem is oly messze készül, illetve készült! Mi szeretnénk, ha beszélnének az alkotókkal és hátha mondjuk egy ilyen szelhetné a Bucka útjait! Bár szerintünk egy ilyen busznak sok más település és például Csepelen a Királyerdő egy részén vagy Szigetszentmiklós északi részén a Felsőtagban is tudnának örülni!

 

Dupla csuklója egyébként kapacitásán túl szintén nagyon szintén a Buckára jellemző és hozzá hasonló területek alkalmas tömegközlekedési járművévé teszi, melyet ebben a formában mindenképpen mi jó szemmel nézünk és arra kérjük Önöket tekintsék meg Önök is és gondolkozzanak el rajta!

 

Köszönjük!

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Január 19

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7513587331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása