Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A tettek és a nem tettek meghatározóak egy képviselő vagy egy polgármester esetében és nem a magánélete!

2018. január 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt időszakban számtalan bulvár hírrel, városi pletykával keresték meg a Buckai Szövetség Egyesületet. Ezek nagyjából arról szóltak, hogy ki kivel csinált vagy nem csinált, ki kivel jött össze, kinek kitől van házasságon kívüli, esetleg törvénytelen gyermeke, illetve ki kit hagyott ott. Tekintettel arra, hogy Buckai Szövetség Egyesület egyetlen tagja sem szeretné, ha hálószobája lenne a beszéd téma, ezért ezt másokkal sem gyakorolja, hiszen nem meghatározó a város állapota, fejlődése vagy nem fejlődése szempontjából.

A város szempontjából az a fontos, hogy a képviselők tesznek-e valamit a város érdekében avagy sem! Az a fontos, hogy megvalósul-e mindaz, amelyre felhatalmazást kértek! Ha igen maradjanak, de ha nem akkor menjenek!

Meglátásunk szerint Szigetszentmiklósért a jelenlegi testület, a jelenlegi Polgármester, Alpolgármester semmi jót se tett, mitöbb ártott ennek a városnak és az itt élőknek! Leváltásuk esetében, melyben töretlenül hiszünk és reménykedünk, váltsa le őket bárki is úgy gondoljuk, hogy nekik ezzel az időszakkal mindenképpen el kell számolni és számtalan kérdésre, mely Szigetszentmiklóson megtörtént az elmúlt 12 évben mióta az a Polgármester, aki, valamint az elmúlt 28 évben, mióta olyan emberek ülnek a testületben, akik ma is magyarázatot kell adni! Magyarázatot kell adni, hogy miért hozták ilyen helyzetbe a várost és miért csak az érdemtelen öncsiőítés, a folyamatos ünneplés a fontos, ahelyett, hogy végre tennének valamit nem a város ellen, hanem a városért!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3813576043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása