Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

2 éves a Százhalombattai Gumiégető ügye! Hogyan védi meg a Szigetszentmiklósi Önkormányzat lakosait, ha akkor és ott ezt se vette észre?

2018. január 14. - Buckai Szövetség Egyesület

 „Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

és

Kedves További címzettek!

 

Immáron két éves a Száhalombattai Gumiégető ügye, amely rémülettel töltötte el akkor és az ott élőket! Senki sem akart éget gumiszagot ott, ahol él és senki nem akart ilyet sem családjának, sem gyermekének! Százhalombatta fölháborodott az ötleten és mindenféle módon jelezte ez nekik semmiképpen sem kell!

 

Az ügy azonban nagyobb volt semhogy csak battai problémaként kelljen vagy lehessen kezelni, hiszen a szélirány alapján ez az ötlet több település és környező emberek tízezreinek életét befolyásolta Nagy Dunán onnan és Nagy Dunán innen! A széljárás miatt a probléma érintette Szigetszentmiklóst is, de Önök a problémát a lakosságra akkor leselkedő veszélyt képtelenek voltak észre venni és időben tiltakozni és kezelni! Mire felhívásunk alapján bármit is léptek már Hála Istennek megoldódott a probléma, mert a Százhalombattaik nem hagyták magukat, tiltakoztak, intézkedtek!

 

De Tisztelt Képviselőtestület, Tisztelt Polgármester Úr, Tisztelt Alpolgármester Úr! Hát így képviselnek magunk bennünket? Úgy, hogy képtelenek egy ilyen horderejű dologra időben reagálni? Vagy Önöknek tetszett volna, ha a Százhalombattai Gumiégető gumifelhője minket belep? Önöket tényleg közömbösen hagyta és nem érdekelte mindez?

 

Tisztelt Képviselőtestület és Tisztelt Polgármester Úr, Alpolgármester! Szigetszentmiklós életében nem ez az első eset! Önök képtelenek voltak felszólalni a Csepeli HÉV elpusztítása és vissza züllesztése ellen, pedig nagyon sok Szigetszentmiklósi közlekedik a Csepeli HÉV-vel és nem emeltek szót időben, mert nem is tudták, hogy rendelkezünk ilyen veszéllyel, amikor a Ráckevei HÉV vonalán az Olimpia miatt felszedték volna Közvágóhíd és Pesterzsébet között a síneket! Pedig Szigetszentmiklósiak a Ráckevei HÉV-vel is közlekednek!

 

Ramatyak az útjaink, nincsenek járdáink, minden esőzésnél, olvadásnál víz alatt vagyunk, mert Szigetszentmiklóson a csapadékvíz elvezetés mint olyan nem létezik! Ja! És van Határ úti fekália áradatunk is immáron hét éve, majdnem minden héten ha az égből eső formájában leesik két szem!

 

Mire számíthatunk Önöktől? Mit csinálnak? Már csak azért, mert Magyarország kormánya azt mondta pár éve senkinek nincs szociális segély, s mindenkinek dolgoznia kell, hogy bére legyen! Önök mit dolgoztak? Mit csináltak? Hogyan mulasztják el azt az érzetet, hogy mivel nem csináltak semmit sem, ami jó lenne és a város romokban hever ne érezzük azt, hogy az Önök bére nem minősül másnak, mint szociális segélynek, melyet teljesítmény nélkül kapnak meg?

 

Tisztelt Képviselőtestület! Tisztelt Polgármester Úr, Alpolgármester Úr! A Szigetszentmiklósi honlapon eme napon nincs semmi se meghirdetve, ami bármilyen döntéshozatalt, fejlesztést előkészítene, s eme válságban lévő városért bármi jót is tenne! De fel van helyezve, hogy Miklósi bál lesz, amely egy szokásos és hagyományos ünnep! A Miklósi bállal nem az a baj, hogy lesz, s egy településen nem az a baj, hogy ünnep van, hanem az a baj, ha csak ünnep és ünneplés van és nincsen semmi más!

 

Szigetszentmiklós romokban hever és Önök a legkevésbé sem törődnek vele csak vígadnak és ünnepelnek, valamint elvárják eme nem létező teljesítményükért az érdemtelen dicséreteket! Erre kaptak felhatalmazást? Erre kértek? Mi lesz az emberekkel? Egyáltalán nem érdekli Önöket? Mi lesz a várossal?

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Január 14

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3113575965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása