Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

2017

2017. december 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Üdvözöljük kedves olvasóinkat a Buckai Szövetség Egyesület 2017-es évzáró és összefoglaló videója alkalmából!

 

A videó majdnem 28 perces, de összefoglalja mindazt, amely Szigetszentmiklóson, a Buckában és környéken megtörtént 2017-ben. Természetesen vannak olyan történések, mely kimaradtak belőle  (pl.: amikor betegei zaklatása miatt eltiltott nőgyógyászt akart a legnagyobb körzeti orvosi praxis betöltésére megbízni az Önkormányzat, mert nem nézett utána, s ezt csak az egyik ellenzéke képviselő vette észre és akadályozta meg), de rámutat arra, hogy mit kell egy itt élőnek megélnie és a kegyetlen, embertelen Szigetszentmiklósi Önkormányzattól elszenvednie! Mégis történtek szép dolgok és hogy történjenek még mi azon vagyunk!

 

Akiknek hosszú esetleg ez a videó és csak a képeket és a mondanivalót tekintenék meg azoknak ajánljuk azt az albumot, amelyben a videóban szereplő minden felhasznált kép megtekinthető! (ALBUM)

Szép napot kívánunk mindenkinek

és

Sikerekben Gazdag Új Évet!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3413529343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása