Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: A Polgármester hazudik! - A 15 millió forintos ügy

2017. december 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Kedves Olvasóink!

Sokan kérdezték tőlünk, hogy miért mondjuk azt, hogy a Polgármester és testülete Szigetszentmiklóson hazudik! Nos most mutatunk Önöknek egy esetet sok más mellett és gondolkozzanak rajta el.

A Polgármester tett ellenünk egy teljesen alaptalan feljelentést a rendőrségre, melyben hamisan minket különösen nagy nyilvánosság előtt történt rágalmazással és becsületsértéssel vádolt meg!

Azt írta, hogy rágalmazás az, hogy ő az Önkormányzattól a fizetésén felül 15 millió forintot kap.

A mellékelt kép a Szigetszentmiklósi Önkormányzat 2017-es költségvetésének 01-01-es mellékletének 79. oldala. Feketén fehéren le van írva, hogy Polgármesteri keret 15 millió forint ezt Önök is láthatják a képen!

Ennek ellenére a Polgármester hazudott a rendőrségnek és hazudott az ügyészségnek teljesen hülyének nézve őket! Tessenek mondani ez már nem Btk.-s eset?

Minek nézzünk egy olyan embert legyen az például Polgármester, aki nem tiszteli még a nyomozati és igazságszolgáltatási szerveket sem?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

(A képet nagyítva itt nézhetik meg: KÉP )

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8213499857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása