Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Komoly kérdések komoly hivatalokhoz: Egy életmentő zebrát az ígéretek ellenére sem kell újra festeni?

2017. december 13. - Buckai Szövetség Egyesület

 

 

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt Pest Megyei Kormányhivatal!

Tisztelt Miniszterelnökség!

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

és

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

2017-et írunk és lassan Karácsony van! 5 évvel ezelőtt 2012-ben elkészült az a Szigetszentmiklóson található Határ úti zebra, melynek hiánya miatt emberek haltak meg, s melyért 2009 szeptember 4-től 2012 májusáig küzdöttünk! A Határ úti zebra 5 éves, megalkotása óta nem történt halálos baleset a helyszínen! Kiszolgálja a lakótelep azon lakóit, akik a HÉV-hez vagy a Buckába mennek és kiszolgálja azokat a Buckaiakat is, akik a lakótelepre, az orvosi ügyeletre, a fogászatra, a gyermek orvoshoz vagy a házi orvoshoz mennek! De mivel a zebra 5 éves, ezért bizony megkopott! Már nem látszik annyira, mint régen vagy új korába! Májusig persze nem lehetett hozzányúlni, de május óta csak akarat kérdése, hogy fellehessen újítani! Áprilisban a Polgármester meg is ígérte, hogy kezdeményezi és tesz érte! Hát ennyit ér a szava? Tényleg oda jutottunk, hogy ezentúl csak úgy beszélhetünk a Polgármesterrel, ha ő poligráfra van kötve? Tényleg oda jutottunk, hogy nem mond igazat semmibe, de még ilyen volumenű kérdésbe se?

 

Tisztelt Hivatalok!

 

Hogyan lehetne elérni, hogy egy olyan zebra, amely létezésével életeket ment meg, amely mióta van azóta nem történt halálos baleset ott, ahol korábban történtek ilyenek felújító és jobban látható festést kapjon? Hogyan lehetne elérni, hogy a Határ úti életmentő zebra látható és észre vehető maradjon? Hogyan lehetne elérni, hogy egyszer a Polgármester vagy testületének szavát, akinek és akiknek a közért, az itt élő emberekért kellene tenni ellehessen hinni? Hogyan lehetne elérni, hogy a tettek alátámasszák a szavakat és az ígéreteket?

 

Hogyan tudnánk elérni, hogy tisztelhessük tettei alapján a Polgármestert és a testületet, ha mindezek még egy ilyen kérdésben is megvezetnek és becsapnak bennünket?

 

Tisztelt Hivatalok!

 

Hogyan érhetnénk el, hogy ha ilyen egy városban a Polgármester és a testület azért mi lakosok elérjük, hogy például ez a zebra újra festve legyen? Tudnának-e segíteni és ha igen, akkor kérhetjük-e a segítségüket? Mert nekünk fontos, hogy ezentúl se kerüljenek veszélybe az emberéletek!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

Szigetszentmiklós, 2017. December 13

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7813495679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felsőtagéskirályerdő 2017.12.27. 15:24:02

Tisztelt Uram!

Nos, Ön azt hiszem őket keresi: ugyfelszolgalat@kozut.hu

A mellékelt fotón sajnos egy szabálytalan átkelés történik kerékpárral, mely a KRESZ oktatásának hiánya, mind iskolai és családi szinten. A lényeg, hogy a forgalmat táblák irányítják, ezért azok láthatóságát eszlelését kell növelni valamilyen rikító háttérrel. De természetesen a fölfestés is fontos, ami azért tegyük a szívünkre a kezünket, bizonyos napszakokban (évszakokban) és időjárási körülmények között nem látszik.

Üdv: Zachár László
süti beállítások módosítása