Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az óvodai darázsinvázióval tényleg megvárták a telet? Avagy a hirtelen tetőfelújítás véletlen?

2017. november 28. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Október 14-én egy szülő megkeresése alapján írtuk meg azt a történetet mely szerint hatalmas darázs családok fészkelték be magukat az Önkormányzat mellett lévő óvoda tetőszerkezetébe nem egyszer megmarva a gyermekeket. Akkor az a szülő elmesélte, hogy az óvoda méhészt hívott a fullánkos családokra, aki amikor szembesült a mértékkel közölte, hogy ide ács és tetőfelújító kell a tetőszerkezetet teljesen szétszedve. Azt is elmondta, hogy meg kellene várni a felújítással a hideget, amikor a fullánkosok lassabbak! S lás csodát az Önkormányzatba rá 1,5 hónapra a testületi ülésen rendkívüli tetőfelújítás szükségességét rendelték el! Csak véletlen?

Ha ugyanis a dolgok e tekintetben összefüggnek és valóban hónapokat vártak arra, hogy hideg legyen addig is a gyermekeket veszélyeztetve, akkor súlyosan felmerül az óvoda vezetőségének és az Önkormányzatnak is a felelőssége, mivel akkor és csak akkor nem vették figyelembe a gyermekeket!

2017 November 29-én, ha valami csoda folytán szót kapunk megfogjuk kérdezni, hogy van-e összefüggés e két dolog tekintetében és ha van, akkor ki vállalja ezért a felelősséget!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5913400457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása