Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ismét napirenden a májusban botrányba fulladt orvosi praxis és körzet! (Talán mostmár nem betegei zaklatása miatt eltiltott orvosra leltek!)

2017. november 26. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 November 29-én 14 órától lesz ismét képviselőtestületi ülés az Önkormányzat honlapján található EDTR nyilvántartása szerint. A képviselő testületi ülésen első napirendi pontban néhai Dr. Józan Csaba praxis jogának eladását fogja tárgyalni és újra. A praxisjog eladására az orvos rokona korábban és már májusban kísérletet tett, de akkor egy betegei zaklatása miatt fél évre eltiltott nőgyógyászra lelt, mely tényt sem az Önkormányzat döntés előkészítő csapata, sem az egyéb engedélyező szervek nem vettek észre!

 

2017 májusában a képviselőtestületi ülésen senki sem értette, hogy az RTL Klub Híradó stábja miért is van jelen és milyen érdekes témára leltek! Nem értette egészen addig, amíg a praxis jog átruházás el nem érkezett. Ekkor Nagy János (Összefogás) képviselő szót kért és az orvosnak kérdést tett fel:

 

„ – Állt e valaha vagy áll-e orvosi etikai eltiltás alatt?”

„ – Igen!”

 

A válasz mindenkit megdöbbentett és onnantól kezdve az orvos zavart magyarázkodása sem mentette meg a helyzetet. A praxis jog eladás meghiúsult, hiszen ki akarná, ha egy betegei zaklatása miatt eltiltott nőgyógyász kezelné gyermekét, párját, édesanyját vagy önnön magát és a történet is az esti híradó része lett.

 

Akkor az orvost a nevére történő egyszerű google rákeresés buktatta le, s olybá tűnik talán az új orvosnál nincsen ilyen!

 

Néhai Dr. Józan Csaba körzete Szigetszentmiklós egyik legnagyobb körzete és az elhúnyt orvosnak még életében is nagyon jó volt a híre. Szerették! Fel kell hát kötnie a nadrágját bárkinek, aki átveszi a helyét! De drukkolunk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3913390715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása