Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Toronyépület egy meglévő ingatlan mellé? Megszűnő magánélet? Belelátás a már ott lévő levesébe? Kiad ilyenre engedélyeket?

2017. november 25. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 November 23-án a Buckai Szövetség Egyesület bejárása során a Boglya utca mentén elképedt! Egy régóta meglévő ingatlan mellett egy kimagasló, a régi ingatlan mindenébe bele látó, beárnyékoló és elnyomó épület jelent meg és épül fel! De ki adott engedélyt erre? Mi van a lent élő emberi jogaival? Mi van a magánéletével?

 

Szigetszentmiklós Alsóbucka városrészben elképesztő dolgokra adnak építési engedélyeket lassan a brazil pavellák, azaz túlzsúfolt nyomornegyedek szintjére züllesztve a területet. Láthattunk már olyat, hogy úgy adtak el telket, hogy azon csak épület fér el, de garázs, kert, kocsibeálló az nem, így az ingatlantulajdonosok parkolni az így is szűk utcára kényszerülnek. Láthattunk már olyat, hogy olyan utcának az egyik kijáratát adták el, amely összekötött régen Buckai központi utakat! Láthattuk azt is, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy felesleges dombnak nézve az építkezések során elhordják a Kis Dunai gátrendszert, amivel elérték azt az állapotot, mely szerint ha történne valami a Tassi zsilippel, akkor a Kis Dunai ártól semmi sem védene meg minket! De olyat, hogy olyan épületet hagyjanak felhúzni, amely a szomszéd magánélethez való jogát megszünteti… na olyat még mi sem láttunk! Hogy fog tudni a lent élő nyugodtan tv-t nézni? Hogyan fog tudni nyugodtan főzni vagy szexuális életet élni, ha mindig ott van, hogy őt nézik vagy nézhetik?

 

A hivataloktól az egyesület azonnal magyarázatot vár arra, hogy ki adott erre engedélyt és hogyan tehetett ilyet?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8913382951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása