Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós történelmének egyik leggyalázatosabb napja 2 éve esett meg! - Akkor volt, hogy közölték némelyekkel: Te nem is létezel!

2017. november 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Napra pontosan 2 éve történt meg Szigetszentmiklós történelmének igazolhatóan egyik leggyalázatosabb esete, amely nem volt más, mint egy testületi színjáték, ahol egyes emberekről elmondták, hogy ők nem is léteznek, valamint hogy ha mégis, akkor befizetéseikre, mellyel vezetékes vizet szerettek volna elérni vessenek egy keresztet!

2015 November 25-e: Szigetszentmiklóson képviselő testületi ülést hívnak össze, hogy tárgyaljanak sok más mellett arról, hogy mi legyen azokkal az emberekkel, akik bár kifizették a vezetékes vizet mégis sosem kaptak csonkot a kertjükbe! Az ülésen, amely az első pillanattól az utolsó egy gyalázatos hazugság ömleny volt ahol a polgármester elmondta őt soha addig senki se kereste ilyennel. Egy képviselő pedig azt is elmondta, hogy nem is biztos, hogy léteznek ilyenek és ilyen emberek. Pár nap múlva már hivatalosan is tudható volt, hogy léteznek és az is, hogy ezek az emberek megkeresték a Polgármestert! Azaz a Polgármester igazolhatóan aljas és galád módon hazudott az embereknek és hazudott a testületnek! Mivel pedig erről annak a képviselőnek is tudnia kellett, aki megkérdőjelezte létezésüket, ezért ő már nemcsak hazudott, hanem aljassága szavakkal leírhatatlan és mérhetetlen. Mondjuk persze ez csak azt lepi meg, aki nem ismeri ezt a kegyetlen és alkalmatlan testületet.

Az ülés során azt is elmondták, hogy azokat a pénzeket, amelyek befolytak, de amelyért nem adtak semmit sem, így a vízóra aknába egy vízórát sem jogosan költötte el az Önkormányzat saját hitelei törlesztésére, hiszen a beruházást megelőlegezte. S ez már a pénzügyi osztály osztályvezetőjének szakmaiatlan állásfoglalása volt! Hogy lehetne azonban megelőlegezni valami olyat, ami nem is jött el? Mire fizetett az Önkormányzat előleget? Mert, hogy az ingatlantulajdonos csatlakozási lehetőségére biztosan nem! Magyarra fordítva a pénzügyi vezető is hazudott, miközben a volt polgármester meg nem igazán készült fel!

 

Ne feledjük ezek felvétellel igazolhatóan megtörténtek!

 

Érthető ezek után, hogy Hajnal Erzsébet és társai, akik ilyen problémával rendelkeznek, amikor előkerültek a hazugság nyíltan lelepleződött! A hazug polgármester és körei persze idegesek lettek nem is kicsit! Hiszen a hazugságnak nem szabad kiderülnie, mitöbb, aki igazat mer mondani azt mindenféle koholmánnyal rángatja különböző bírósági perekbe! De még nem jött rá, hogy ezzel nem segít senkin, de legfőképpen önmagán nem, s akárhogyan is próbálkozik, nem tudja megváltoztatni a tényeket!

2015 November 25-e Szigetszentmiklóson a Gyalázat napja, melyre minden évben megemlékezünk! A Bucka víz, pedig a jelenlegi testület gyalázata, hogy képesek voltak ekkorát hazudni, illetve embereknek azt mondani nem a vezetékes víz csatlakozást fizették, hanem azt hogy elmenjen előttük az utcájukban a víz! Mi annyira leépült embert ugyanakkor sosem láttunk és ismertünk, hogy azért fizessen, hogy a kertjébe ne menjen be a víz, hanem csak előtte.

S, ha másoknak ugyanennyiért ott van a kertjébe, akkor a Buckai vízkárosultaknak miért nem? Hol a logika ebbe? Nem embertelen ez a hozzáállás egy kis mértékbe?...

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3613379457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása