Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ellehetetlenítő vilanyoszlop csere? - Mi lesz a Szigetszentmiklósi Borsika utcában élőkkel?

2017. november 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem régen a Borsika utcából keresték meg a Buckai Szövetség Egyesületet. Beszámolók szerint új villanyoszlopokat kaptak, de úgy hogy a kukás autó az így kialakult hely szűke miatt nem mer bemenni.

 

2017 November 23-án meglátogattuk a Borsika utcát ezen beszámoló után. Az utcában végig menve valóban láttuk, hogy bizony itt a szűk utcába az új villanyoszlopok mindegyik mehetne beljebb! Azt is láttuk, hogy az utca kezdetén és bejáratánál két lámpás villanyoszlop került egymás mellé, majd egy hosszan bevilágítatlan szakasz, amit az ott élők nem tudtak és nem is tudnak értelmezni! Nem értik, hogy miért? Ahogy mi sem értjük, hogy ezeket a villanyoszlopokat miért kellett így letenni és például csak a szemétszállítás hogyan is fog alakulni.

 

Éppen ezért úgy döntöttünk levelet írunk az Önkormányzatnak és megkérdezzük, hogy rendben lévőnek találják-e ezt és ebben a formában így valamint megkérdezzük az ELMŰ-t, hogy nem szeretné az utcát használhatóvá tenni úgy, hogy oszlopait beljebb viszi.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2313382659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása