Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bejáráson tapasztalva: Talán a Gyári út szervíz útját a Penta helyre hozza!

2017. november 25. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 November 23-án a Buckai Szövetség Egyesület ismét terepbejáráson volt. S, ha már így alakult, akkor kíváncsiak voltunk arra is, hogy vajon a Gyári út szerviz útján mi is folyik! Örömmel jelentjük, hogy helyrehozzák az utat és talán a múlthéten történt eseményekhez hasonló a közeljövőben nem fordulhat elő.

Éppen az elmúlt héten történt meg az az eset, hogy a Bucka csatorna beruházás kivitelezésébe is belebukó Penta Kft a József Attila lakótelepen a Gyári út szerviz úton történő felújítás során víznyomó csövet repesztett a hírek szerint. A víznyomó cső aztán megadta magát és az aszfalt alól kimosta a talajt. A kimosott talaj hatására megsüllyedt az aszfalt, amelynek a nem megfelelő úttechika és útlezárás miatt (csak egyik oldalról volt lezárva, de a másik oldalról nem) egy Suzukis lett az áldozata.

Sokan mesélték ezután nekünk, hogy a Penta ezt követően levonult és nem csinál semmit!

Hála a jó Istennek mi nem ezt tapasztaltuk! Mi azt tapasztaltuk, hogy ott vannak, útalapot csinálnak, úthengerrel járnak, döngölnek és talán az út megfelelő szilárdsággal kellő és jó minőséget lel. Ha így lesz, akkor több a Suzukiséhoz hasonló eset nem lehet és a szervíz út is járható, használható lehet.

Mindenesetre köszönjük a Pentának, hogy végre legalább törődik valami olyannal, amivel kell és ahogyan kell!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7013372457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása