Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Rendelőintézet: Megtörtént a sebészet egyik legnagyobb szégyene!

2017. november 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Rohamosan csökkent és csökken a Szigetszentmiklósi Rendelőintézet ellátási színvonala az elmúlt években, amely nemcsak a 6 hetes vérvételi várólistában, az arrogáns ügyfélirányításban jelenik meg, hanem azokban a rémtörténetekben, melyet nap, mint nap megélnek és mesélnek a betegek!

Különböző nagyságok azt hiszik, ha felújítanak egy épületet, akkor abban az ellátás jobb lesz, de talán a legnagyobb ellenpélda a Szigetszentmiklósi Rendelőintézet. A Rendelőintézet felújítása előtt bárki a bejelentkezés napján már mehetett vérvételre és lelet már rendelkezésre állt délre vagy kora délutánra! Ma újszerűbb és modernebb az épület, de mit érünk vele, ha a vérvétel várólistája 6 hetes? S mit érünk vele, ha a sebészeten olyan magát orvosnak nevező valaki rendel, akit nyugodtan nevezhetünk az orvostudomány kóklerének, persze konkrét megnevezés nélkül. De nézzük csak miért mondjuk ezt:

Történetünk alanya elesett a biciklivel, s mivel nem fiatal ennek az esésnek törés lett a vége! Először csak azt hitte zúzódás, de egyre jobban fájt és dagadt, így rájött hamar, hogy komolyabb a baj! Elment Gyártelepre, ahol megröntgenezték és kapott rá egy gipszet! De milyen gipszet? Alanyunknak a karja a kézfeje és a könyöke között tört el mégis olyan gipszben részesült, amely csak a könyökéig tart, mely a csontok mozgását, kattogását nem gátolja meg. Alanyunk a gipszelés után szenvedett! Ha közel tette a karját a testéhez és megmozdult, akkor kattant a csont, ha hozzáért valaki kattant a csont és égbe kiálltó volt a fájdalom! Így hát visszament!

Második alkalommal leszedték a gipszet, megröntgenezték, megszorították és szintén csak könyökig visszagipszelték! Azt mondta az orvos szépen összefort és minden rendben lesz! 3 hét múlva tartanak kontrollt és vizitet. A beteg elképedt! Az orvos ugyanis nem tudta, hogy a beteg látta a röntgen képet! A röntgen kép szerint a csontok nincsenek egymással szemben és köztük távolság van, éppen ezért nyílt törésről beszélhetünk! A beteg azon is elgondolkozott, hogy szóljon-e ennek a szívtelen, lelketlen és kókler „orvos”-nak, de úgy döntött, hogy nem! Az orvos pedig ráírta a leletre, amit ő állapított meg, de amely a valóságot egyáltalán nem takarta!

Betegünk hazament irtó nagy fájdalommal és gondolkozott! Gondolkozott azon, hogy mit és hogy tegyen, mert ez így nincs rendben! Másnap éppen ezért kórházba ment! A kórházban a kezelésen, a röntgen képen mind elhűltek! Normális kezelésbe részesült és kapott egy a váláig érő gipszet, ami jobban rögzíti a kart és még az sem kizárt, hogy műtét lesz a vége és rögzítő csavar! A kórházba azt tanácsolták Gyártelepre ne menjen vissza, inkább ők segítenek!

A beteg nevében is csak annyit mondunk:

Köszönjük szépen Gyártelep!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr313372127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rekspeiler 2017.11.25. 12:03:34

Ezt nem csak blogon kellene megírni, hanem jelenteni a hivatalos szervek fele!!!
PL.:www.antsz.hu/felso_menu/rolunk/elerhetosegek

Shakespeare Emilke 2017.11.25. 14:41:23

Rtg kép nélkül is megállapítható egy törés. Azért a cikkhez nem ártott volna.

Krisztina Verhovay 2017.11.26. 15:32:37

A sebészeten az én kezemet is begipszelték a ficamot nem vették észre.Műtét lett a vége.
Aztán más ügy miatt is voltam a sebészeten akkor érzéstelenités nélkűl lett felvagva a lábam.Akkor a folyóson levő betegek kértek nekem fájdalomcsillapitót és meg akarták lincslni a dokit .Megis el lett tusolva az ügy.
süti beállítások módosítása