Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Elkezdődött!: Csepelen egy zsák krumplival és egy zsák almával vennék meg az emberek lelkét!

2017. november 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Rettenetesen borzalmas történelmi időket idéző és lealacsonyító logikai rendszert ábrázoló események zajlanak ebben a pillanatban Csepelen. Egyes emberek ugyanis úgy gondolták, hogy egy zsák krumplival és egy zsák almával meglehet venni az emberek lelkét, a szavazatukat és a bizalmukat.

De egy zsák alma és egy zsák krumpli meddig tart? 1 évig vagy 4 évig? Meglehet belőle addig élni? Elfeledteti azt, hogy a Csepeli FIDESZ-es országgyűlési képviselőjelölt úgy csökkentette a rezsi árakat, hogy 30 %-al magasabbak, mint a világpiaci árak, vagy mintha rábíztuk volna a világpiaci árakra? Elfeledteti azt, hogy úgynevezett Olimpiával legyalulták volna a föld színéről a Ráckevei HÉV-et Közvágóhíd és Pesterzsébet között vagy lezüllesztették volna a Csepeli HÉV-et villamossá, hogy tönkre tegyék Csepel, Csepel sziget és Dél-Pest közlekedését.

Gondoljanak csak bele! Egy HÉV egyszerre 2 Combinónyi embert visz el! A HÉV-ek ma  5 percenként járnak, de akkor ha a forgalmat tartani akarták volna a villamosoknak 2 – 2,5 percenként kellett volna egy irányba járnia! Ez azt jelenti, hogy két irányú forgalomnál a villamosok 50 másodpercenként és egy percenként valamely főutat kereszteznek! És akkor most képzeljük el: 50 másodpercenként lezárjuk a II. Rákóczi Ferenc utat (vége Csepelnek és a Csepel szigetnek), valamint 50 másodpercenként lezárjuk a Soroksári utat (vége Dél-Pestnek).

Mit is mondott Rizsa Szilárd? Mik is azok, akik az olimpiát megakadályozták? Álomgyilkosok? Szerintünk inkább rémálom gyilkosok! S amiért megakadályoztak egy rémálmot, azért leginkább hálával tartozunk!

Hálával Szabó Szabolcs országgyűlési képviselőnek (EGYÜTT), hogy kiállt a HÉV mellett, hálával Hudák János Önkormányzati képviselőnek (Párbeszéd), hogy harcolt érte olykor egyedül, olykor velünk együtt. Hálával tartozunk a Mommentumnak is és akik melléjük álltak, hogy nem tettek tönkre a hatalmon lévők egy egész régiót és annak közlekedését egy két hetes olimpiának nevezett buli miatt!

Persze tudjuk, hogy felújításra és korszerűsítésre szorulnak a HÉV-ek! De legalább vannak és nem pusztultak egy két hetes buli miatt el! A vant fellehet újítani és korszerűsíteni, de amit elpusztítanak azt már nem!

A Csepeliek helyében persze elfogadnánk mi is az almát és a krumplit és oda adnánk a szegényebb családoknak, akik a szegénység miatt szégyenkezve nem mernek kimenni ilyen helyre! Persze a szegénység nem szégyen és talán segíteni kellene rajtuk a hatalmon lévőknek! De ők elfeledkeztek róluk, s így a szegények tengődnek és keservesen léteznek!

Egy zsák almával hiába írták ki, hogy az Önkormányzat adja, mégis egyértelmű, hogy a FIDESZ hülyének nézi a Csepeli a lakosságot és ha teheti megveszi a lelkét! A kérdés a Csepeliek józanabbak-e ennél, s ilyen olcsón adják-e magukat! Bár, akiket mi ismerünk talán ennél józanabbak!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1613300803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coyote55 2017.11.19. 05:22:20

Azt hiszem ha most leírnám, amit gondolok, több dolog játszódna le:
1.) a monitorom elvörösödne
2.) valószínűleg kitiltanának
3.) megkockáztatnék egy infarktust...

DFK 2017.11.19. 06:28:30

1. Korábban is volt ilyen akció Csepelen.
2. Nemcsak Csepelen van ilyen, hanem más kerületben a nyugdíjasok kapnak Karácsony előtt élelmiszer csomagot.
3. Nem kell megalázni azokat, akiknek szüksége volt a krumplira azzal, hogy azt mondod rájuk, eladják magukat.
4. Ha nem osztanának krumplit, akkor azon fanyalognál.
süti beállítások módosítása