Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

SZTK: Félig se elkészült pálya, kifizetetlen alvállalkozók, megdöbbentően ismert nevek felbukkanása, 3,5 milliárd TAO pénz + 361 milliós állami támogatás eltűnése nem probléma!

2017. november 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Elképesztő, arcátlan és vérlázító beszámolót tett le az asztalra a 3,5 milliárdos TAO pénzből + 361 milliós állami támogatásból épülő Regionális Utánpótlás Centrummal kapcsolatban a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Köre és annak elnöke. A beszámoló szerint itt minden rendben van, csak egy kicsit csúsznak! De nézzük csak mi is van rendben:

·       3,5 milliárdos TAO pénz + 361 milliós állami támogatás ellenére az alvállalkozók saját nyilatkozatuk szerint nincsenek kifizetve. Mitöbb! Vannak, akik ideg összeroppanással kórházba kerültek!

·       A beruházásnak bár 2017 IV. negyedévre kellett volna elkészülnie eredetileg, de nincs meg a fele se és most 7 – 8 hónapos csúszást ígérnek, miközben durván megyünk bele a télbe és utána, pedig az olvadások jönnek, melyek egy beruházást nagymértékben lassíthatnak.

·       Olyan megdöbbentő nevek merülnek fel a beruházás körül, mint Becz Péter a legzűrösebb hírű városi képviselő vagy a BSE Plan Kft és Szedlacsekné Bürszem Gréta, aki már két bebukott Szigetszentmiklósi beruházást, a Bucka csatorna beruházást és a Bucka-tó beruházást koordinálta végig. Utóbbi egy durva környezetszennyezés elhárítását, a terület rekultivációját jelentette volna 4,770 milliárd forint értékben, de a rekultiváció nem csak talajforgatás történt meg, miközben a pénzt valakik zsebre tették. Ennek hatására ott maradt a galvániszapos, kohósalakos, CSESZŰ akkumulátoros, szeméttel telített és talajvizet durván szennyező brutális szennyezés. Előbbi egy kivitelezési és elszámolási giga gondokkal terhelt beruházás volt, amely bármely hasonló beruházás méltán szégyenének tekinthető!

·       A beruházást meglepő talajmozgások előzték meg! Innen és ide, de igazán városszerte vándoroltak a földek! Senki nem tudja miért, illetve ki fizette ki ezeket és milyen forrásból. Erre semmilyen válasz nincsen!

·       Az Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Körének rövíditése az SZTK. Csakhogy így két dolog egy cég és egy futball egyesület létezik. Utánuk a NAV mi úgy tudjuk hevesen érdeklődik! Vajon miért?

·       Az ifi csapatokban szereplő gyermekek szülei hatalmas évi hozzájárulásokról beszélnek, melyet csak azért fizetnek, hogy gyermekük ennek a klubnak tagja lehessen. Úgy érzik azonban, hogy ezért nem kapnak semmit sem és nyoma sincs a pénznek!

·       A csapat, mely ekkora támogatásban részesülnek és stadiont kapnak a beruházás előtt NBII-es volt, de mára visszacsúszott a Megye I-be.

 

Hát ez az ami rendben lenne?

 

Ha ez rendben van, akkor mit jelent ezeknél az embereknél a gond, illetve az hol lehet?

 

2017 November 15-én megfogjuk kérdezni 10 órától az Önkormányzat rendkívüli képviselő testületi ülésén.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7313277205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása