Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

BUCKAWEEN - 8 év után költözött ismét nagy esemény a Buckába! Egy kis vidámság és jó show!

2017. október 28. - Buckai Szövetség Egyesület

2009-től 2017-ig kellett várni ahhoz, hogy egy Buckai esemény ismét sok embert összehozzon és megmosolyogtasson! Hogy vidámság legyen ott, ahol sok kitartást és türelmet kívánnak a hétköznapok! 2017 Október 28-án egy Buckai közösségi csoport a Bucka-tóra rendezvényként, majd egyes házaknál vidámságként a Buckába először egy angolszász hagyományt, Helloweent hozott, amely itt és ezen a területen még sosem volt!

 

A dicséretes esemény - merthogy bármilyen téren is legalább valamiben és végre itt a Buckában volt egység - abban is emelte a hangulatot, hogy a szervezők készültek, táncot lejtettek és valódi koreográfia volt.

 

Fontos lenne sok más téren is, ha ez a közösség egységet képezne! S bár mindenki máshonnan jött, más az érdeklődése, elképzelése, lehetősége, de sok téren lenne hasonló összetartozás és sok ügybe.

 

Köszönjük a szervezőknek, hogy olyan eseményt hoztak létre, amely méltán kerülhet a Bucka ékkönyvébe, és amelyre az utókor is méltán büszke lehet!

 

Rémüljük sok hasonlót élünk meg és hasonló eseményeket! Mert a Bucka megérdemli, hogy végre jó történjen benne és vidám események!

 

Mi persze nem váltunk és továbbra is felvállaljuk azokat a kemény harcokat, melyeket egyes dolgokban a Buckaiaknak a Buckaiakért meg kell tennie! A miénk elég nehéz terep, de ha sikerül, akkor a harcoknak minden Buckai a nyertese lesz! Ahogy nyertese volt eddig is!

 

Visszatérve az eseményre a képeket itt, a videót pedig itt leshetik meg!

 

Mégegyszer őszintén gratulálunk és köszönjük a szervezőknek!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4813113080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása