Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Beszámoló a Szigetszentmiklósi Önkormányzat 2017.10.27-én tartott közmeghallgatásáról

2017. október 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Lakossági fórumnak nevezett Közmeghallgatást tartott a Szigetszentmiklósi Önkormányzat 2017. Október 27-én 14 órától a Városháza nagy földszinti előadójában. A mindössze talán 10 megjelent hallgató, melyből 5 fő volt Buckai 4 kiemelt fejlesztési projekthez szólhatott hozzá és a meghallgatás keretében erről is lehetett kérdezni.

 

A 4 fejlesztési projekt melyet későbbi cikkeinkben részletesen fejtünk ki a Kis-Dunaparti Csónakház, a Boglya utca mentén elterülő Veréb utcai 16 tantermes leendő iskola, a Temesvári utca, ahova szintén iskolát és ide még óvodabővítést is terveznek, valamint egy Lakihegyi terület, mely szintén egy közösségi épülettel lenne kiemelt fejlesztési projekt.

 

A közmeghallgatás, melyet hétköznap és munkaidőbe szerveztek meg, ezáltal biztosított volt, hogy sokan ne legyenek mindössze fél óráig tartott és a lakosság részéről összesen négyen szólaltak fel. Kezdetekor egy diát mutattak be, melyről elmondták, hogy a honlapon megtalálható, de mi hiába kerestük nem találkoztunk vele. A helyszínen nem képviseltették magukat olyan nagy csoportok, mint a több, mint 3.000 taggal megáldott HAHO Bucka, akitől senki sem volt ott, de akik a holnapi napra Heloween rendezvényt szerveztek. Ellenzéki képviselők, mint elmondták a közmeghallgatásról semmilyen értesítőt sem kaptak és egyedül, aki megjelent ő Dr. Barabás Botond.

 

A meghallgatás csak az önkormányzati honlapon volt meghirdetve, de kiplakátolása, a lakosság széleskörű tájékoztatás nem történt meg és a címe is úgy lett meghatározva, hogy sokan nem tudták, hogy érintettek-e a kérdésben avagy sem!

 

Úgy tűnik azonban, hogy nem az volt a lényeg, hogy itt sokan legyenek, hanem az, hogy pipa legyen a rendeztünk egy lakossági fórumot a megnevezés mellett.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr913110004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása