Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Véleményünk szerint - Az év vicce sajtószabadság díj a Lakihegy Rádió körül

2017. október 20. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem hitt a szemének a Buckai Szövetség Egyesület, amikor meglátta, hogy sajtószabadság díj merült fel a Szigetszentmiklósi Lakihegy Rádió kapcsán. A rádió, amely véleményünk és meglátásunk szerint egyetlen olyan hírt se adhat le, melyet a Polgármester nem ellenőrzött le, javított ki, legalább annyira kapcsolható a sajtószabadság szóhoz szerintünk, mint a posztumusz béke Nobel díjhoz Saddam Hussein.

 

Sajtószabadság díjról számol be a Szigetszentmiklósi Lakihegy Rádió saját oldalán – tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület, miután többször számolt be arról, hogy a rádió a DunaMédia TV-vel és a Kisváros helyi újsággal karöltve olyan rózsaszín ködös, az Önkormányzati vezetésnek kedvező, szürreális valóságot bemutató tudósításokat, híreket ad le, melyeket azok, akik jelen voltak az eseményeken sem ismernek fel! Olyan érzetett kelt bennünk és olyan véleményt, mintha a TV2, a Királyi TV és egyéb propaganda orgánum helyi képződménye lenne, amely annyira szabad, mint egy madár a kalickában, mert ott még pluszban nincsen láncra verve!

 

Köszönjük ezt a szerintünk megmosolyogtató hírt a Lakihegy Rádiónak! Nem tudtuk, hogy Sajtószabadság díj néven ma Magyarországon vicc díjat osztanak! Bár ez alapján és hasonlóan az sem kizárt, hogy hamarosan megtudhatjuk és hasonló komolysággal, hogy Ramszesz fáraó lett valamely tini buli bálkirálya!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4813038408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása