Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Tovább folytatódik a Bucka csatorna káosza - Visszautalás, elszámolás az ablakban! A telefonok pedig dísznek vannak!

2017. október 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Mint szinte minden héten és mindennap a mai napon is rengetegen keresték meg a Buckai Szövetség Egyesületet a Bucka csatorna elszámolásával kapcsolatban. Elmondják, hogy a Fővárosban, távol vidéken vagy külföldön vannak és hiába keresnek bárkit az elszámolás, a visszautalás az ablakban van. Tájékoztatást nem kapnak, telefonon a társulatot nem lehet elérni és például az Önkormányzat üggyel érintett emberei azt mondják, hogy nem tudnak semmit!

 

Már csak hétfőnként és pár órában van Bucka csatorna ügyfélszolgálat, ahol általában az abban illetékes a lakosságot kedvetlenül, megalázó stílusban és érdemi tájékoztatás nélkül kezeli úgy, hogy ők érezzék rosszul magukat, hogy hogy mertek odamenni és őszentsége ügyintézőt zavarni vagy hozzászólni!

 

Telefon igazán nincs, így aki befizetőként elmert költözni annak a visszajáró pénzét igen körülményes lesz elérni. Hétfőnként, pedig hiába van ügyfélszolgálat a telefon csörög, meg csörög, meg csörög és még a legtürelmesebb ember is összeomlik a várakozás miatti idegösszeroppanásban!  

 

Önkormányzatot hívni? Ha véletlenül állítólag illetékes ügyintézőt kapcsolnak akkor olyan szakértelmet kapnak, mint bányásztól a hajápolással kapcsolatban. Tájékoztatás, legalábbis érdemi téren nem létezik!

 

Korábban már írtuk, hogy az elszámolással is gondok vannak!  Sehogy sem jön ki a matek és a dokumentumok is 90 napot meghaladóan elérhetetlenek! Nem titkoljuk, hogy mind a rendelkezésre álló hiányos adatok, mind az időhúzás miatt úgy érezzük, hogy joggal feltételezzük itt nagy a baj! Különben kijönne a matek és a válasz is hamar meglenne!

 

De nincs így! Vajon miért nincsen?

 

A feljelentést persze megtettük és a bíróság arra kér, hogy adjuk le személyesen is, amelyet így természetesen megteszünk! Az Önkormányzat persze felkeresett bennünket, hogy már írják a levelet! Feljelentés után sürgős lett? No és érdemi lesz? Ha….azaz ha megkapjuk tájékoztatjuk Önöket!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5413016620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása