Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Házas 60-as képviselők, apasági vizsgálatok, terhessé válló 30-as Ökormányzati alkalmazott?

2017. október 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Fura legendák keringenek Szigetszentmiklós szerte egy egykori Önkormányzati alkalmazott és pár képviselő tekintetében. A húszas, harmincas éveiben lévő alkalmazott átélhette a legcsodálatosabb dolgot, amelyet egy nő az anyává válással átélhet. De az apa? Legendák szerint az apa egy ideig hatalmas kérdőjel.

 

Országunk vezetése komolyan aggódik az utódlás, a magyar lakosság fogyásának tekintetében és hogy mi lesz nemzetünkkel ezen a területen. A hírek szerint vannak képviselők, akiknek nem számít se a házasság, se a hűség, se a keresztényi lét úgy gondolják, hogy segítenek ezen a helyzeten. Másképpen kifejezve éljen a nyúl projekt!

 

Hogy konkrétan nagypapa korúak vesznek ebben részt? Hát biztos ez a példamutatás, s szegény fiatal, aki belemegy ebbe! De őszintén? Mit lehet tenni ellene? Mindenki kedve szerint szúrhatja el!

 

Az apaságira minden esetre hírek szerint három képviselőt hívtak be és az egyik meg is bukott a teszten! Az egyik, akinek város szerte már így is a legkétesebb a híre! Akinek házassága van, gyermekei és olyan ügyletei, mely hatására sokan kérdezik miért nem egy sokkal őrzöttebb helyen teng és leng az élete.

 

Az anyával nem tudjuk mi lesz! Szinte biztos, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzatba nem mehet vissza, hiszen miután ez kiszivárgott ő maga lett az Önkormányzat erkölcstelenségének jelképe! Pedig még fiatal! De biztos más helyen megállja a helyét! Vagy más városban?

 

A baba? A baba semmiről sem tehet! Ő lett, csodálatos és ártatlan! Kívánjuk neki, hogy sok sikere legyen az életben!

 

Az Önkormányzat? Hát ezek zajlanak benne városfejlesztés helyett!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

(A kép illusztráció! Az érintett babának és édesanyjának nem mutatjuk meg a képét!).

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8213000266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása