Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bóna Zoltánnak ismét "sikerült kiállnia" Szigetszentmiklós és térsége mellett miután egy jó Czeglédy-zhetet és Szombathelyezhetett!

2017. október 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Olybá tűnik Szigetszentmiklós és térségének országgyűlési képviselője ismételten eltévedt ezúttal éppen Szombathelyi ügyek területére, ahol egy jókorát Czeglédy-zhetet. A képviselő, aki a Csepel-sziget és térségének képviselőjeként első felszólalásában Sopron és a hűségfalvakról beszélt összesen eddig 11-szer szólalt fel a parlamentben. Ezen 11 felszólalása során 19 hónapot kellett várni beiktatásától arra, hogy felszólaljon egyszer egy olyan témában, mely rólunk szól és érinti a térségünket! Igaz ez azóta sem ismétlődött meg!

 

Bóna Zoltán (FIDESZ-KDNP) képviselő egyre jobban meglepi azt a térséget, melyet elvileg képviselnie kellene! Nem hallani ékes szólásait a térség mellett lobbizva, a térség érdekében, de arról sem tudunk, hogy a képviselő Úr az elmúlt röpke 3,5 év során mit is tett!

 

A Szakorvosi Rendelő Intézet váró listái még mindig ugyanolyan hosszúak és csak vérvételre 6 hetet kell várni, amibe nyugodtan bele lehet halni! A Gyártelepi felüljáró, mint kampány ígérete nem sikerült, de még a Kis-Duna megvédése sem! A térség közlekedési káosszal terhelt és nem hallottuk, hogy kiállt volna tavaly a Csepeli HÉV megmentéséért, a Ráckevei HÉV Közvágóhíd és Pesterzsébet közötti szakaszának visszabontása ellen a lakosság mellett Olimpia ellenében! Ha véletlenül kiderülne, hogy eddig nem csinált semmit sem az nemcsak szomorúsággal töltene el bennünket, de azt a véleményt is kialakítja, hogy nem fizetést, hanem szociális segélyt kap. Véleményünk szociális segélynek túlzó a javadalmazása!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8012991186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása