Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

PROVOKÁCIÓ: Magánterületen vágatott ki egészséges fát a Szigetszentmiklósi Önkormányzat az ingatlantulajdonos megkérdezése és hozzájárulása nélkül

2017. október 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Elképesztő provokációt és mondhatjuk, hogy merényletet követett el a Szigetszentmiklósi Önkormányzat Buckai lakosok ellen ma reggel, amikor az ingatlantulajdonos megkérdezése és hozzájárulása nélkül egy teljesen egészséges fát vágatott ki annak telkén, azaz magánterületén. Az ügy különös pikantériája, hogy a rendezetlen Buckai ingatlanviszonyok miatt ez pontosan az egyik olyan Boglya utcai területen történt, ahol még az utca is telekkönyvileg az ingatlantulajdonosok magánbirtokát képezi! Nem titok, hogy az ingatlantulajdonosok megígérték, hogy ha mégegy ilyen provokáció történik, akkor az ingatlantulajdonosok a Boglya utcát lezárják és kerítést fognak húzni!

Kegyetlen zajra lett figyelmes pár ingatlan tulajdonos a Boglya utcán a Harkály utcához közel. Az ingatlantulajdonosok mire a zaj helyszínére kiértek a teljesen ép fa ki volt vágva és a földön feküdt keresztbe! Amikor az ingatlantulajdonosok megkérdezték, hogy ugyan már magyarázzák el, hogy mit csinálnak, akkor a fakivágók megfenyegették őket és közölték lácfűrésszel a kezükbe, hogy jobban járnak, ha azonnal bemennek, majd fenyegetőleg közeledtek. Az ingatlantulajdonosok nem értik, hogy ez hogy történhetet meg! Nem értik, hogy más magántulajdonán akár az Önkormányzat, akár más megbízásából hogy mert bármihez is hozzányúlni!

Mi arra is kiváncsiak vagyunk, hogy érvényesül-e a településre vonatkozó azon szabályozás, mely szerint ha kivágnak egy fát, akkor kettőt kell ültetni a helyére? Továbbá arra is, hogy az ingatlan tulajdonostól bocsánatot kérnek-e. Mert, ha nem, akkor a hivatal még kegyetlenebb, mint amilyennek mi ismertük meg!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1612933823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása