Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Minek szemétszedősdit játszani meg TeSZEDD-et, ha több hét alatt se viszik el az összegyűjtött szemetet?

2017. október 06. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Szeptember 15-e nem volt kevesebb ideje, mint 3 hete. Így 3 hete történt meg az országban és 3 hete történt meg Szigetszentmiklós városában is a TeSzedd, amely arról szól, hogy utcáinkat és környezetünket az oda nem illő hulladékoktól tisztítsuk meg! 3 hete volt így, hogy egy picit megtisztult Lakihegy, egy picit megtisztult a város északi része és egy picit megtisztult a Bucka is a Veréb utcánál és elvileg!

Elvileg! Ennek a szónak, pedig nagy a jelentősége, mivel a Buckai szemétszedésnél a Veréb utcában volt két nagy kupac! A szervezők azt ígérték azt nem kell kirángatni a konténerig, hanem szólnak a szemétszállító cégnek és az bizony elviszi! 3 hét alatt azonban még tegnap is sikerült arról meggyőződnünk, hogy ott, azaz a Veréb utcában van a két nagy kupac, vagyis a TeSzedd akció összegyűjtött szemetei. Mi értelme így a TeSzedd-nek? Miért dolgoztunk mi szeptember 15-én? Miről szólt valójában, ha a szemét nem ment el? És mikor fognak intézkedni az arra hivatottak és az abban illetékesek?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8512935257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása