Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FELHÍVÁS: Közelgő nagy cikkhez Szigetszentmiklósi kézilabdásokat keresünk!

2017. október 05. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület nem régen a Szigetszentmiklósi Torna Klub körül fellelhető állapotok és több más sportág és szakosztály megkeresése okán cikk sorozatba kezdett, amelyben a különböző Szigetszentmiklósi szakágakat mutatja be! Ennek keretében nemcsak focistáktól, hanem kézilabdásoktól is megkeresést kapott, hogy vázolják azt az állapotot, amely fellelhető ott.

Az anonimitás megőrzése mellett mi keresünk további ezzel kapcsolatos megkereséseket, akár facebook-on, akár e-mailben, akár telefonon. Az eseményeket minden téren körül szándékozunk járni, hogy aztán nagy cikként, de mindenképpen hitelesen bemutassuk azt, hogy mi is zajlik Szigetszentmiklóson ezen a téren, akár a felnőtt, de főként az utánpótlás ágon!

Köszönjük, ha ebben segítenek!

elérhetőségeink:

e-mail: info@acsibucka.hu

telefonszám: 06-70-70-15-911

facebook oldalunk: Buckai Szövetség Egyesület BSZ

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7312931597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása