Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő 2017 - Szigetszentmiklós - Kövesdi László

2017. október 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Üdvözöljük Önöket Szigetszentmiklós város képviselőtestületének, képviselőinek, alpolgármesterének és polgármesterének valamint közéleti szereplőinek civil szempontból történő bemutató sorozatában, a Közéleti kitekintő 2017-es kiadványában. Mostani részünk a képviselőket bemutató sorozatrész ötödik része.

Volt már olyan az életükben, hogy valakit úgy kellett bemutatniuk, mintha ott se lenne? Úgy, hogy a városban nem lesz zöldebb a fű, nem lesz jobb benne élni, nem érünk el semmit sem előbb, ha ott van vagy ha nincsen? Volt már olyanba részük, hogy azt érezték a körülmények között, hogy  a képviselőbe még a saját párja se bízik, helyette kampányol, könyörög és bár lehet csak látszatra, de a képviselőt gyámság alá helyezi? A mai részünkben bemutatandó „képviselő” pontosan ilyen!

Kövesdi László (Fidesz-KDNP) a Bucka északi részén (tehát nem a problémás területeken élő) állítólagos Buckai képviselő. Saját maga teljesítményének a Tanösvény megépítését tartja! Csakhogy a Tanösvény is elég sok éves és már lehet hallani olyan hangokat, melyek azt támasztják alá, hogy ehhez sincs semmi köze. A FIDESZ-esként  a Fideszesekre jellemző pökhendi és nagyképű stílussal megáldott egyén 1990-ben kezdte meg a képviselői létet. Az első ciklus, azaz az MDF korszak alatt rögtön alpolgármester is lett. Ezt követően a Pest megyei testületbe tévedt, hogy végül visszajöjjön ide és névleg képviseljen bennünket, de ne csináljon semmit sem!

Buckai képviselőként azért ez luxus, de mivel megfelelő zászló van mögötte, ezért vannak emberek, akiket nem létező teljesítménye nem érdekel és megválasztják sokak mély bánatára és értetlenségére! Merthogy a teremben az oszlopnak, a széknek, a képnek, az ablaknak, a szőnyegnek is több értelme van jelen lenni, mint Kövesdi Úrnak, a teljesítmény nélküli képviselőnek!

Miközben  minden választási ciklusban tömény füzetnyi nettó hazugság jelenik meg arról, hogy mi mindent tett (kár volt a papírt is pazarolni erre), aközben a kedves (és tényleg kedves) felesége járja az utcákat, hogy elmesélje a férje milyen jó ember! Csakhogy ezt „a jó” embert nem lehet látni a körzetében nagyjából a saját utcáján kívül egyszer sem! Az is csoda, hogy a 2017-es szemétszedő akcióra eljött és 2 zsákot megemelt! A testületben gombnyomogató titulusán kívül semmit sem tesz! Pártjáért képes megszavazni azt is, ami a Buckának a lehető legrosszabb, vagy annak vesztéhez vezet! Egyébként, pedig nem szól hozzá, nem küzd semmiért és nem igaztalan az a megállapítás, hogy az égadta világon, mint képviselő semmit sem ér! Ha egyszer a testületből kipottyana, Szigetszentmiklósról és a megyéből, pedig eltávolodna senki se venné észre, hogy nincsen ott, ahogy hamar feledésbe merülne az is, hogy ott volt valaha!

Addig azonban őkelme testvérvárosi kapcsolatépítés címszóval nyaral közpénzen! Mert igen neki ezt lehet! A testvérvárosi kapcsolatépítés néven egyébként ebben a városban nettó pénzherdálást és ingyenes nyaraltatást lehet látni, ami persze nekik, így Kövesdi Úrnak is hatalmas buli! Persze nekünk, állampolgároknak annyira nem, mert arra vagyunk kényszerítve, hogy lebarnulásukat mi fizessük ki!

Kövesdi László képviselő tavaly tőlünk az értékelhetetlen és minősíthetetlen minősítést kapta! Mivel a Bucka állapota azóta is rossz, ezért nem javított ezen a minősítésen és mindenféle megvetést joggal megérdemel!


Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr912916095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása