Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Utcai hömpölygő csapadékvíz miatt nem tudtak még az utcájukból sem kijutni a Bucka egyes diákjai! Mikor lesz Szigetszentmiklóson csapadékvízelvezetés?

2017. szeptember 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Hömpölygő árvízről és víz alatt lévő utcákról számoltak be a Buckai Szövetség Egyesületnek a Bucka egyes utcáiban élő szülők. Mint elmondták többen pénteken nem tudták iskolába engedni gyermeküket, mert nem jutottak ki száraz lábbal az utcából sem és a Bucka busz bármely megállójának megközelítése a víz körbe zárása miatt lehetetlen!

 

A történet azért szörnyű, mert korlátozott azon napok száma, amikor a gyermek hiányzását a szülő tudja igazolni és az így és ilyen indokból kiesett órákat nem mindenkinek könnyű pótolni!

 

Közben a Szigetszentmiklósi csapadékvíz elvezetéséért felelős vállalkozás, az ÉCSVCS Kft még mindig nem akar arra a kérdésre válaszolni, hogy mire költötte és mire költi el az Önkormányzattól kapott éves költségvetését! Mert egy biztos: Több ezer képpel bizonyítható, hogy a Szigetszentmiklósi csapadékvíz elvezetésre nem! Ugyanis olyan Szigetszentmiklóson nem is létezik! Az ÉCSVCS bevétele közben csak 2016-ban 110 millió forintot tett, de a pénzzel nem tudnak elszámolni!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9912890460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása