Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Egy történet két vetülete - Avagy a Szigetszentmiklósi Önkormányzat egy újabb kitalált története

2017. szeptember 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Mintegy két hete számoltunk be olvasóinknak arról, hogy a Bucka csatorna elszámolással kapcsolatban az OTP-nél és a Szigetszentmiklósi Önkormányzatnál jártunk! És mintegy két hete elmeséltük Önöknek azt is, hogy mindez miként zajlott le és hogy történt! Mintegy két után azonban szembesültünk egy Önkormányzati legendával ugyanerről a történetről, amely nemcsak abszurd és valótlan, de felveti a kitaláló épelméjűségének megkérdőjelezését is!

 

Nézzük az alapesetet:

 

Immáron hónapok óta a Szigetszentmiklósi Önkormányzat, a Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat és a Szigetszentmiklósi OTP Bank nem válaszol a Bucka csatorna beruházással kapcsolatos alapvető és közérdekű adatigénylésekre! A hozzájuk forduló lakosok esetében mindegyik a másik kettőre mutogat csak azért és csak úgy, hogy őket ne zavarja senki sem! Az OTP-nél ezen a napon tudtuk meg, hogy a fiókvezető helyettes jelen volt az elszámolásnál, melynek hatására a továbbiakban az OTP arra már nem hivatkozhat, hogy nem tud semmiről és nem tájékoztatták vagy tájékozódott a kérdésről.

 

Felkerestük hát az OTP után az Önkormányzatot, ahol az a portás volt, aki minden Szigetszentmiklósi lakossal a legarcátlanabb és legszemtelenebb! Ha nem hiszik ezen a videón Önök nyugodtan megtekinthetik: videó. Felszólítottuk, hogy azonnal kaparja elő a Jegyző Asszonyt, a csatornáért is felelős Lenkét és a jogi referensként üzemelő Benis Pétert! Elmondtuk, hogy ne vágjon pofát, hanem intézkedjen, mert a tűrhetetlen esetek miatt rendőrt hívunk ha kell! (Ezt egyébként meg is tettük!). Benis Péter közben megjelent a folyóson, akit elkaptunk és a törvénytelenségek hatására (több, mint 60 napja még válaszra sem méltatnak) igen emelkedett hangnemben, de megtartva a tiszteletet kértük számon a Szigetszentmiklósi Önkormányzat elmaradt tájékoztatásait, közérdekű adatigénylésre vonatkozó nem válaszait és durva törvénysértéseit! Majd eljöttünk, de míg ott voltunk rendőrrel nem találkoztunk!

 

Nézzük ugyanezt az Önkormányzati körök által előadottan:

 

Megjelent itten a Csizek és a portás nénit rendőrrel fenyegette majd önmagát a földhöz verte és magából kikelve üvöltött, hisztizet! Akkora botrányt keltett, hogy az ordítás hatására még a Szabó Polgármester is lejött az emeletről, hogy megtudja ki vagy mi ordít! Hatalmas balhét csapott!

 

Nos! Kedves Önkormányzati alkalmazottak! Aki ennyire életszerűtlen, buta történet kitalálásra képes annak két dolgot tudunk ajánlani:

 

1.   Azt, amit különböző gyógyszer készítményeknél tesznek: Keresd fel kezelő orvosodat, gyógyszerészedet!

 

2.   Tudjuk, hogy jön a hideg és lassan a kabát is kell, így ha ennyi az eszed, akkor próbáld fel, de hátul gombolós kivitelben!

 

Ugyanis szerintünk, aki ilyen történeteket képes kitalálni, amely nemcsak, hogy valótlan, de még életszerűtlen is az biztosan nem normális!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5812877940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása