Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közlemény: A 2017 Augusztus 23-ai Politikai ügy miatt.

2017. augusztus 24. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület elnöke 2017 Augusztus 23-án politikai alapon történő feljelentés miatt jelent meg a Budapest V. kerületi Rendőrkapitányságon, mint különösen nagy nyilvánosság előtt történő rágalmazás miatt feljelentett!

 

A feljelentő Szabó József Szigetszentmiklós város Polgármestere. A feljelentés tárgyában több nagy beruházással kapcsolatos anomáliát vélt magára venni és érezte magát megsértve. A feljelentés minden egyes pontját mi meglátásunk szerint cáfolni tudtuk és mivel civil kontrollt gyakorlunk, ezért a társadalomra veszélyesek sem vagyunk, ami ugye egy bűncselekmény elkövetésének alapfeltétele.

 

Hamarosan egy „élménybeszámoló”-val jelentkezünk, de nagyon nagy részletekbe vagy végkövetkeztetésekbe most még nem megyünk, nem mennénk bele!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr312776156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2017.09.01. 09:25:23

üdvözlöm
nem kell félni: ugyanis a rágalmazás a btk szerint ugyan
226. § (1) Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

ámde a polgármesternek (és egyéb közszereplőnek) idézem: "Hatóság, hivatalos személy, közszereplő politikus tevékenysége közérdekű, ezért az állampolgároknak a szabad véleménynyilvánításhoz való joga e passzív alanyok vonatkozásában tágabb, mint más személyek esetén, ezért az ilyen személyek becsületének csorbítására alkalmas értékítéletet kifejező vélemény alkotmányosan nem büntethető."

tehát neki jóval többet kell tűrnie, mint az átlag állampolgárnak - emellett ha a tényeket nem tudja cáfolni, akkor magának csinál bajt :)
süti beállítások módosítása