Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Holnap ismét nagyon gyanúsak leszünk! - Még nem tudjuk miért és miben indult újabb politikai támadás ellenünk!

2017. augusztus 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Gyanúsítottként szándékozik kihallgatni Budapest Főváros V. kerületi Rendőrkapitánysága a Buckai Szövetség Egyesület elnökét különösen nagy nyilvánosság előtt történő rágalmazás miatt holnap délelőtt. A feljelentés konkrét tartalmának ismerete nélkül, ami megtudható, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzat tette ellenünk, de hogy miért, miben azt a feljelentőn és a rendőrségen kívül egyenlőre nem tudja senki! Viszont a nem ismertetett ügyben felhívták a figyelmünket, hogy az üggyel kapcsolatos bizonyítékainkat vigyük el! Ez persze ilyen közlések között történő kérésként több, mint érdekes! Bennünk a miben és a miről kérdéseket vetik fel!

 

Abban biztosak vagyunk persze, hogy bűncselekményt, így rágalmazást sem követtünk el soha! Minden egyes cikkünk mindig alá volt és alá van támasztva! Persze egy bizonyos Áprilisi nyilatkozattal igyekeznek vegzálni bennünket, de aki nem érti azt a nyilatkozatot, nem látta az egyebet, amelyet napvilágra hoztunk és amely jól bemutatta, hogy voltaképpen mi született és miért azzal nincs miről és nincs miért beszélnünk!

 

Meggyőződésünk, hogy ez az újabb eljárás a 3 korábbi indokolatlan és önmagukban nevetséges bírosági eljárásokkal egyetemlegesen nem más, mint politikai támadás és alaptalan koncepciós per. Úgy gondoljuk, hogy jelenlegi Szigetszentmiklósi vezetőink azért indították ellenünk, hogy minden negatív hangot megfélemlítsenek rajtunk keresztül és általunk! De megijedni nem fogunk és ha megtudjuk, hogy mi volt az a kényes pont melynek megpiszkálása indokot szolgáltatott a meghurcolásunkra arra az ügyre mégjobban rászállunk, mert akkor ott ezek szerint az Önkormányzat véleményünk szerint takargatni valóval rendelkezett! Mindenképpen meg kell tudni, hogy mit takargat és mi lehet ez! Vagy, ha leplezni akar ezzel egy másik ügyet és elvonni a figyelmet, akkor oda kell figyelni és részletesen, hogy milyen ügyek is mennek vagy kezdődnek!

 

Abban biztosak vagyunk, hogy bármi is legyen a meghurcoltatásunk oka annak nincs semmilyen valós alapja, hiszen a vádban szereplő bűnt, azaz a rágalmazást sosem követtük el az egyesület elnökét is beleértve! Hogy keményen szólunk, hogy kemények vagyunk? Igen az lehet!

 

De mi a Buckai Szövetség Egyesülettel úgy gondoljuk, hogy dicsérni csak azt kell ami jó és dicséretre méltó, s szídni vagy a rosszat elmondani csak arról lehet, amit amikor megvizsgáljuk meglátjuk, hogy rosszra való! Sokra becsüljük az őszinteséget, mint az egyik legnagyobb emberi értéket! Ebben nem változunk meg!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6712773068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása