Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósiként a Kispesti Önkormányzatban jártunk és szokatlan, de csodás ügyintézést tapasztaltunk!

2017. augusztus 16. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület elnöke a mai nap során a Kispesti Önkormányzatot látogatta meg egy adózó miatt, illetve annak ügyosztályát és teljesen meglepő ügyintézést tapasztalt, illetve szokatlant!

 

Szigetszentmiklósiként mi ahhoz szoktunk, hogy flegma és lekezelő az Önkormányzatunk! Ahhoz, hogy bármely osztályon is jártunk és bármely szakmai kérdést feltettünk szakmai válaszban sosem részesültünk! Mintha azok az emberek, akik ott ülnek nem is értenének, ahhoz amit csinálnak és mintha kiválasztásuk nem is szakmai alapon történne! Legalábbis mi ezt tapasztaltuk, így éltük meg és a megélésünk alapján ez Egyesületünk véleménye! Szigetszentmiklósiként sosem éreztük normálisnak azt, ami az Önkormányzatban zajlik! Sosem éreztük azt, hogy helyes lenne, hogy  a Polgármester szobája lakos kínzó hely és, hogy számtalan lakos az Önkormányzat épületét sírva hagyja el! Mintha verseny lenne abban, hogy hivatalban ki az ördögibb, a lakosság ellenesebb, az embertelenebb! Szigetszentmiklóson számtalan ügyintéző él azzal a meggyőződéssel, hogy ő valami felsőbbrendű személy, felsőbb rendű beosztással, adottsággal és lehetőségekkel! Meggyőződésünk, hogy azt hiszik bárki ellen és megtehetnek bármit! Igaz és jó érzésű ember ezt nem hagyja természetesen! Pláne azok után, hogy látja Szigetszentmiklós városa nem fejlődik, hanem romokban hever és minden intézkedés nem segít, hanem egyre és egyre rosszabb lesz és rosszat tesz!

 

Ezzel szemben Kispesten kedves ügyintéző fogadott és készségesen! Elmondta a helyi instrukciókat és azt is az adózó mire figyeljen! Elmondta, hogy mi mivel jár és hogyan kerülhet ki kellemetlen helyzeteket! Látszott rajta, hogy ért hozzá és az is, hogy a segítő szándék vezérli ebben! Az ember ilyenkor három dolgot gondol:

1.   Jé! Létezik normális ügyintéző is?

2.   Jé! Segíteni akar és még ért is hozzá?

3.   és…. Miért nincs ilyen Szigetszentmiklóson?

 

Köszönjünk, hogy még életünkben megélhettünk ilyet! A környékünk élők talán a Szigethalmi Önkormányzat az ami ad hasonlót,

de a Szigetszentmiklósit nem ajánljuk másnak csak az Önkínzó Rendnek!

 

Itt jegyeznénk meg, hogy Szigetszentmiklós mintha holnap a városi arculatképről tanácskozna a hivatalba, s mintha az ilyen megélés is egy város arculatához tartozna!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7912756284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása