Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Továbbra is életben van Szigetszentmiklós legbutább szemét rendelete!

2017. augusztus 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Továbbra is életben van Szigetszentmiklós legbutább szemét rendelete – tudta meg a helyi propaganda rádióból, a Lakihegy Rádióból a Buckai Szövetség Egyesület.

Az általában valós hírek helyett, politikai manipulációval és alaptalan agyonfényezéssel rendelkező párt rádióban a ne nyíljon fel a kuka teteje esetre hívják fel a figyelmet. A mai tudósítás szerint szabályozás írja elő, hogy a szemetet elszállítani túltelített kuka esetében nem lehet, csak külön az ARIES Kft-től, mint helyi hulladékszállításért felelős Önkormányzati cégtől vásárolt zsákokban, illetve edényekben.

A szabályozás azért is kiemelten buta, mert van olyan, amikor a kuka nemcsak, hogy nincs tele, de ¾-ig telítet, majd jön egy hét, amikor nagy takarítás van és akkor nyakunkon marad a szemét? Miért nincs ez átlagolva, vagy legalább ésszerűen kezelve? Vajon a pénz motiválta ezt a rendeletet?

A Buckai Szövetség Egyesület egyébként nem szokott híreket a helyi propaganda orgánumoktól átvenni, hiszen nemcsak sok esetben semmi alapja, de ez az internetes kocsma színvonalat biztosító oldalak reszóltja! Nekik ez is megfelel! Az meg, hogy semmi alapja a tudósításoknak ugye kit érdekel?

Az ARIES Kft is furcsa és nemcsak a szemét elvitelben, nem elvitelben vagy például a kukák dobálásában és tönkre tételében, hanem abban is, hogy ha már velünk fogadást kötöttek, akkor miért nem biztosítják a ki és belépési adatokat, hogy végre meggyőződhessünk arról, hogy végre a munkatársak megvannak becsülve avagy sem! Ha megbecsülik végre mi készek vagyunk a pezsgő megvételére és büszkén leszünk fogadás vesztesek, mert az azt jelenti, hogy jó, jobb lett a munkavállalóknak, az ott dolgozó embereknek! Vagy az ARIES nem áll készen az adatok megismertetésére? Fél, hogy ezt a fogadást elvesztette, a munkavállalóit nem becsüli meg és erre még rámegy a pezsgője is?

Minden esetre furcsa, ami Szigetszentmiklóson a hulladék gazdálkodással, az ellátó céggel, munkavállalóival, a körülvevő kommunikációval és amblok a kommunikációval zajlik! Nem hisszük, hogy rendben lenne! Nem hisszük, hogy rendben menne!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5112740196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása