Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kisduna: Örökös választási ígéret a kikotrása! Mikor jön el a teljesítés az ígéret helyett?

2017. július 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Lassan idejét nem tudjuk, hogy hányszor és hány féle módon ígérték meg ciklusról ciklusra országgyűlési képviselők, települési képviselők vagy  a mindenkori Szigetszentmiklósi polgármester, hogy bizony-bizony a Kis-Duna, ha őt, őket megválasztjuk Isten bizony ki lesz takarítva és gyönyörűséges lesz! Aztán?... Aztán reméljük nem meglepő, de nem történik semmi sem!

 

A Kis-Duna és egyedi élővilága nemzeti kincs és nem véletlenül természetvédelmi terület. Ugyanakkor úgy tűnik ez csak a lakosokat érdekli és a hatalmasságokat nem! Pest megye 8. vk országgyűlési képviselője Bóna Zoltán választási kampányában megígérte, hogy elintézi, hogy tiszta legyen, de nem maradt el tőle Szabó József Szigetszentmiklós polgármestere sem az ígérgetésben! Utána közlik, hogy ez drága és nem is rajtuk múló történet! De akkor miért ígérik meg? Miért áltatnak? Miért hitegetnek?

 

Reméljük egyszer már jön egy tiszta szívű vezető, csapat és ember, aki nemcsak megígéri a kitakarítást, hanem elintézi, hogy ez a hatalmas érték továbbra is érték, szép és tiszta legyen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr612701053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása