Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Tisztességes Bucka csatorna elszámolás? - Bemutatjuk az elszámolás 3 legmeghatározóbb személyét!

2017. július 29. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület már számtalanszor írt a Bucka csatornáról és a számok alapján is egyértelműen hiányzó tisztességes elszámolásáról. Jelen cikkünkben azt szeretnénk megmutatni ki volt az a három meghatározó ember, akin múlt, hogy az olyan legyen, amilyen lett! Bemutatjuk, tehát a Bucka egyik képviselőjét, a város alpolgármesterét és a Bucka csatorna és Viziközmű Társulat elnökét! Hogy hasonlítanak egymásra? Az nyilván csak a véletlenség műve!

 

Első körben ismerjék meg Dr. Vántsa Botondot a Bucka egyik képviselőjét! Képviselőként az a dolga, hogy képviselje a lakossági érdekeket, kiharcolja a kedvezményeket minél gyorsabban, minél jobban és minél kedvezőbben!

 

Második körben ismerjék meg Dr. Vátsa Botond alpolgármestert, akinek érdeke, hogy az Önkormányzatnak minél kisebb legyen a kiadása és minél nagyobb a bevétele, így a terhek másra legyenek terhelve a Hivatal helyett! Azaz érvényesüljenek az Önkormányzati érdekek, akár a lakosokkal szemben!

 

Harmadik körben ismerjék meg Dr. Vántsa Botondot a Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat elnökét, akinek célja, hogy a beruházás költségei és kiadásai ne társulatot terheljék sokkal inkább a lakosságot és az Önkormányzatot. Feladatként vállalta fel, hogy hozzájárulási mértékeket mindenképpen behajtsa és a szociális vagy egyéb probléma egyáltalán ne foglalkoztassa!

 

Képzeljük el ahogy leül egy asztalhoz ez a három ember teljesen más célokkal és érdekekkel! Mennyi harc, mennyi küzdelem, mennyi ellentét feloldása kell, hogy az elszámolás tisztességes legyen és mennyi kompromisszum meghozatala, hogy mindez olyan legyen, amilyen lett!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9712700285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása