Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna: Kockázati tényező, hogy a lakosság visszakapja a pénzét? Projekt kommunikátor! Ez mi?

2017. július 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Kockázati tényezőnek számít az Uniós támogatás emelkedése miatt visszajáró pénz a Bucka csatorna projekt kommunikátora szerint tudta meg a 2017 július 11-ei elszámolás napi dokumentációk mellékletéből a Buckai Szövetség Egyesület.

 

A projekt kommunikátor rövidített jelentésében az nem szerepel, hogy ez az összeg nem is szerepelt az eredeti tervekben így a beruházás nem tervezetként, hanem pluszként kapta meg ezeket a pénzeket a lakosokra tekintettel!

 

Egy plusz és nem tervezet pénz milyen kockázatot jelent? Ez a pénz mindenképpen a lakosoknak jár, de ha kockázatként szerepeltették, akkor mégis mit akartak csinálni vele és miként, de legfőképpen mire fel? Mi motiválta a projekt kommunikátort ilyen írásra és kijelentésre? Mi volt ezzel a kifejezéssel az ő, az Önkormányzat és a Csatorna Közmű Társulat terve, eredeti terve?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1912686051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása