Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Drasztikusan haláloznak a Buckában a házi kedvencek!

2017. július 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Egyre többen panaszkodnak Bucka szerte a házi kedvencek halálozási aránya miatt! A felgyorsuló, a sebességkorlátozást semmibe vevő forgalom és egyesek állatkínzó hajlamai mellett egyre és egyre több házi kedvenc végzi az utak mentén kiterülve, valamely gonosz ember méreg alkalmazása által, vagy mint ahogy régen az Iglice utcai macska gyilkos esetében egy teli és felülről zárható vizes hordóban!

 

Buckai Szövetség Egyesülethez egyre többen fordulnak azzal kapcsolatban, hogy a fő utak mentén egyre több állat hal meg vagy tűnik el végleg! Egy nekünk nyilatkozó Csépi úti lakó a 15 macskájáról beszél 2010 óta, míg ugyanez a Boglya utcán 9 macska aránynál tart egy másik lakó esetében! Mint mondták egészen elkeserítő a helyzet és valamit tenni kellene végre már és ellene!

 

Mi a sebességkorlátozás érdekében mindenképpen fix és rendszeresebb sebesség méréseket kérnénk, valamint azt, hogy ha bárki állatkínzóról, állat gyilkosról értesül a Buckában az azonnal jelezze a megfelelő szerveknek!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr112656805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása