Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Fütött pályás TAO stadion és után pótlás nevelés! 2016: NBII kiesés! 2017: NBIII (Gagyi liga) 3. hely és hat vereség! Biztos jó helyre és jóra megy a pénz?

2017. június 30. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesülettel együtt számtalan Szigetszentmiklósi nézi ferde szemmel, amit a helyi futball csapatnak sikerült elérni! Valamiért mindenki úgy érzi, mintha Tom Hanks filmjében a pénznyelőben lenne! A teljesítmény meg az ablakban! Bár az is lehet, hogy még onnan is elvitték!

Szigetszentmiklós miközben egyes városrészein járdával sem rendelkezik, valamint a város egyes pontjain minden esőzésnél a feltörő fekália vírít és vannak helyek, ahol korhű körülmények között lehetne második világháborús csatatéri jelenetet forgatni Hála Istennek kap egy fütött pályás TAO stadiont! Mert az olyan szép lesz a romokban heverő város közepén! Még az sem kizárt szegény város lakók ott fognak piheni, ott fognak menedékre lelni, amikor minden másnak sikerült összeomlani és tönkre menni!

És a teljesítmény? Ha matematikai kifejezéssel akarunk élni, akkor azt mondhatnánk: szigorúan monoton csökken! Nem tudjuk van-e NBIV vagy NBV, esetleg NB50, de nem kizárt, hogy ha így haladunk miattunk biztosan lesz! Lassan a felnőtt csapatban a labda felismerése is csoda lesz és hisszük azt, hogy a felnőtt csapatnál még a 7 évesek is aktívabbak és eredményesebbek! De hát kell a csapatra a pénz! Arra kell!

Edzők, akik fizetést vesznek fel, miközben büntetés illetné őket, klub főnök, aki szóbeszéd szerint családjával együtt luxus kocsikban és luxusban repeszt! Mi baj is lehetne még?

Kell ez a csapat nekünk! Kell! Akár egy falat penészes kenyér!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8412631197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása